Voksi Vognpose, Urban, Dawn Blue

Legg til i ønskelisten
SALG - Pakkepris 40% Pris fra 1439 kr 2399 kr På lager
Til kassen
  • Artikkel nummer 223540
"Voksi® Urban passer for deg som vil ha en vognpoe i høy kvalitet og er opptatt av at barnet får en beskyttet og lun sfære for avkobling når dere er ute og promenerer sammen. Testvinneren Voksi® Urban er ideell for deg som tilbringer mye tid utendørs og passer perfekt til barnevognens sports- og bagdel.

Vognposen kan tilpasses etter mildere temperaturer takket være at den øvre delen kan kneppes av helt, og underdelen kan brukes som sittepute. Voksi® Urban er produsert i mykt og temperaturregulerende naturmateriale som gir barnet beste tenkelige komfort under vinterhalvåret. Materialet består av ull, dun og fjær med en myk innside i bomull. Fyllet i underdelen består av 100 % ull som transporterer bort fukt og gir barnet en jevn og behagelig temperatur. Kombinasjonen av dun og fjær i den øvre delen skaper en varm og behagelig beskyttelse for barnet ditt uten å tynge ned. Dun fungerer som et isolerende lag, og fjær beskytter mot fukt og vind.

Voksi® Urban har doble glidelåser som gjør den enkel å justere etter vær og temperatur. Glidelåsen gjør det også mulig å kneppe av overdelen helt og bruke underdelen som sittepute. Anti-gli materiale på vognposens bakside gir maksimal passform, og ferdige hull gjør den enkel at tilpasse etter barnevognens sele. Vognposen har dessuten et smart feste for smokkholder ved hovedåpningen. Voksi® Urban leveres med to overdeler i forskjellig lengde. Den ekstra forlengingsdelen øker brukstiden på produktet til 4,5 år, noe som gjør vognposen enkel å tilpasse etter barnevognen og perfekt for barnets første campingtur.

- Materialene er godkjent i henhold til Øko-tex Standard 100, klasse 1
- Testvinner i bladet Foreldre og Barn Norge
- Avtagbar overdel gjør at vognposen også kan brukes som sittepute
- Åpningsbar fotende for justering av temperatur
- Enkel justering av åpningen rundt barnets hode
- Ferdige hull for barnevognens sele med beskyttelse for å forhindre varmelekkasje
- Underdel i tempererende ull som leder bort fukt
- Overdel i mykt og lett fyll dun og fjær
- Anti-gli for bedre stabilitet og passform i barnevognen
- Leveres med funksjonell forlengingsdel for lengre brukstid.
- Brukstid: ca 0-1,5 år uten forlenging, 0-4,5 år med forlenging

Mål
Lengde: 85/115 cm, Bredde: 45 cm
Materiale
Ytterstoff: 100 % Nylon
Innerstoff: 100 % Bomull
Stopping: Overdel: 80 % Dun, 20 % Fjær
Underdel/bunn: 100 % Ull
Forlengingsdel overdel: 70 % Dun 30 % Fjær
Forlengingsdel bunn: 100 % Bomull
Vaskeråd: Vask overdel & forlengingsdel på 40°C på finvask, tørketromle på middeltemperatur. Må ikke blekes eller renses, kan strykes. Vask bunnen på 40°C på finvask, må ikke tørketrmles, blekes eller strykes."