Balanse i hverdagen... når du vet at ditt barn har det bra samtidig som du kan gjøre det der som også må gjøres. For barnet er det både morsomt og beroliggende å gynge selv i babysitteren. Når han eller hun gynger og rører seg selv i babysitteren trenes motorikken og balansen på en naturlig måte.

BABYBJÖRN Vippestoler Balance Soft er en mykere og mer moderne versjon av vår klassiske vippestol. Med mykt tøy, runde former og fantastiske design har vi skapet følelsen av et lite "rede" for ditt barn allerede fra fødselen. BABYBJÖRN Vippestol Balance er lett å slå sammen å ta med. Den har tre stillinger: Leke, hvile og sove.

Fra nyfødt til ca 2 år (3,5-13 kg). Tøyet består av 100 % bomull. Fyllet er 100 % polyester. Tekstilene nærmest barnet er testet og godkjent som Øko-Tex Standard 100, klasse 1 for babyprodukter. De er garantert ufarlige for barnets ømfintlige hud og kan ikke fremkalle allergier.

Størrelse i høyeste stilling: 58 x 89 x 39 cm Størrelse i transportstilling: 11 x 89 x 39 cm
Vekt: 2,1 kg
  • Artikkel nummer L-8078795-0000
  • Sikkerhet

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.