Viking Vinterstøvler, Sludd, Gore-Tex®

Legg til i ønskelisten
(1)
Til kassen
Ikke på lager
Viking Sludd Elastic/Velcro er en tøff støvel i fin design som holder føttene varme under både høsten og vinteren. Støvelen er lett og robust på en gang og tåler intensive utendørsleker. Fôret holder varmen godt, og GORE-TEX®-membranen støter bort vann. Støvlene har en EVA-såle som gir en god støtte og holder varmen i kjølig klima. Støvlene er superenkle å spenne med den elastiske snøringen og borrelåsen. Viking Sludd Elastic/Velcro har en sporty design og utmerkende sømmer. En fin støvel som gjør jobben.

Materiale:
Overdel: Gore-Tex, tekstil, syntet
Såle: Gummi, EVA

Tips!
En skostørrelse avgjøres av innermålet. For å finne riktig størrelse til ditt barn kan du måle barnets fot. Legg et papir mot en vegg, og plasser barnets hæl mot veggen. Pass på at barnet har jevn vekt på føttene og ikke lener seg mot veggen. Lag en markering på papiret der foten er lengst. Mål så med linjal fra papirets kant til markeringen, så har du barnets mål.

Barneføtter vokser fort, og da kan det være bra å kjøpe et par sko som er litt større enn barnets føtter. Legg til omtrent så mye når du velger sko:
Sandaler: 10-15 mm
Støvler: 15-20 mm
Spasersko: 10-15 mm
Joggesko: 10-15 mm
Vintersko: 15-20 mm
Lær-å-gå-sko: 15 mm
Tøfler: 10-15 mm

Omtrentlig tilvekst av barneføtter:
1-2 år: 20 mm/år
2-3 år: 15 mm/år
3-11 år: 10 mm/år
  • Artikkel nummer L-0034404-1008
  • Sikkerhet

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.