CrockbandTLodge Point er en ideell støvel for høst- og vintereventyret. Støvlene er lette og har elastisk snøring for optimal passform. Bare å hoppe i og løpe ut og leke. Innsiden er kledd med mykt lettvektsfôr i syntet som holder føttene varme i kulden. Yttersålen i gummi gir takket være sitt materiale og mønster et godt grep mot underlaget, og hælen er forsterket for ekstra langvarig holdbarhet. Støvelskaftet av nylon er fôret og holder fukt og kulde borte. CrockbandTLodge Point er produsert i en base av vanntett CrosliteT materiale og kommer til å holde føttene tørre i både regn, snø og slaps.

- Vannavvisende
- Varmende lettvektsfôr
- Elastisk snøring
- Forsterket hæl

Materiale:
Ytterside: Syntet
Fôr: Syntet
Yttersåle: Gummi

Tips!
En skostørrelse avgjøres av innermålet. For å finne riktig størrelse til ditt barn kan du måle barnets fot. Legg et papir mot en vegg, og plasser barnets hæl mot veggen. Pass på at barnet har jevn vekt på føttene og ikke lener seg mot veggen. Lag en markering på papiret der foten er lengst. Mål så med linjal fra papirets kant til markeringen, så har du barnets mål.

Barneføtter vokser fort, og da kan det være bra å kjøpe et par sko som er litt større enn barnets føtter. Legg til omtrent så mye når du velger sko:
Sandaler: 10-15 mm
Støvler: 15-20 mm
Spasersko: 10-15 mm
Joggesko: 10-15 mm
Vintersko: 15-20 mm
Lær-å-gå-sko: 15 mm
Tøfler: 10-15 mm

Omtrentlig tilvekst av barneføtter:
1-2 år: 20 mm/år
2-3 år: 15 mm/år
3-11 år: 10 mm/år
  • Artikkel nummer 223076

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.