En riktig solid, slitesterk sko som takler både fukt og kulde galant - helt opp til 25 minusgrader. Modellen er enkel og har en kalosje i solid gummi samt lukkes med en snor i skaftet. På støvelen finnes også en borrelås som kan reguleres for bedre passform. Skoene har et avtagbart innerfôr som kan vaskes i maskin og har en 2,5 mm frostplugg i mellomsålen for å stenge ute bakkekulden.

- Vanntette og slitesterke
- Avtagbart fôr
- Lukkes med snor
- Snølås
- Takler opp til 25 minusgrader
- 2,5 mm frostplugg

Materiale: Syntet, gummi, PU-membran

Tips!
En skostørrelse avgjøres av innermålet. For å finne riktig størrelse til ditt barn kan du måle barnets fot. Legg et papir mot en vegg, og plasser barnets hæl mot veggen. Pass på at barnet har jevn vekt på føttene og ikke lener seg mot veggen. Lag en markering på papiret der foten er lengst. Mål så med linjal fra papirets kant til markeringen, så har du barnets mål.

Barneføtter vokser fort, og da kan det være bra å kjøpe et par sko som er litt større enn barnets føtter. Legg til omtrent så mye når du velger sko:
Sandaler: 10-15 mm
Støvler: 15-20 mm
Spasersko: 10-15 mm
Joggesko: 10-15 mm
Vintersko: 15-20 mm
Lær-å-gå-sko: 15 mm
Tøfler: 10-15 mm

Omtrentlig tilvekst av barneføtter:
1-2 år: 20 mm/år
2-3 år: 15 mm/år
3-11 år: 10 mm/år
  • Artikkel nummer L-0034750-1003
  • Material PU

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.