Viking Eagle er en funksjonell vinterstøvel med en kul street look. Et godt alternativ for ungdommer som føler motstand mot klassiske vinterstøvler. Denne modellen kompromisser ikke mellom stil og funksjon, men er en kombinasjon av sneakers og støvler.
Viking Eagle er produsert i ekte semsket skinn og beskyttes av ballistisk nylon i det øvret laget. Som mange av Vikings modeller har også disse en GORE-TEX®-membran som holder fukt borte samtidig som føttene får puste. Støvlene har et herlig fôr som holder varmen effektivt og gir god komfort. Skoene har både elastisk snøring og borrelås som gir en klassisk sneaker-design. Sålen ser ut til å være av samme modell som du ofte finner på et par vanlige joggesko. Men skinnet bedrar, ettersom det i selve verket er en ordentlig gummisåle med en EVA-mellomsåle som gir god støtdemping og isolerer. Viking Eagle kombinerer funksjon og design og holder føttene varme hele vinteren.

Materiale:
Lær
Tekstil
Gore-Tex
Såle:
Gummi EVA


Tips!
En skostørrelse avgjøres av innermålet. For å finne riktig størrelse til ditt barn kan du måle barnets fot. Legg et papir mot en vegg, og plasser barnets hæl mot veggen. Pass på at barnet har jevn vekt på føttene og ikke lener seg mot veggen. Lag en markering på papiret der foten er lengst. Mål så med linjal fra papirets kant til markeringen, så har du barnets mål.

Barneføtter vokser fort, og da kan det være bra å kjøpe et par sko som er litt større enn barnets føtter. Legg til omtrent så mye når du velger sko:
Sandaler: 10-15 mm
Støvler: 15-20 mm
Spasersko: 10-15 mm
Joggesko: 10-15 mm
Vintersko: 15-20 mm
Lær-å-gå-sko: 15 mm
Tøfler: 10-15 mm

Omtrentlig tilvekst av barneføtter:
1-2 år: 20 mm/år
2-3 år: 15 mm/år
3-11 år: 10 mm/år
  • Artikkel nummer 221708
  • Sikkerhet

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.