Timberlands Chillberg GTX er et par robuste vinterstøvler som holder føttene varme og tørre under vinterhalvåret. Vinteren kan være både kald og våt, og da gjelder det å utruste seg med riktige sko. Disse vinterstøvlene er et perfekt alternativ for skole, barnehage og vinterferie. De har høye skaft med to regulerbare borrelåser som gjør dem lette å ta av og på samtidig som de hindrer snø og slaps fra å lekke inn til foten. Chillberg vinterstøvler har en GORE-TEX®-membran som gjør dem helt vanntette samtidig som de lar føttene puste. For å holde varmen er de innvendig fôret med varmende og myk polyester sammen med en myk innersåle i tekstil.
Skoene er meget bekvemme å både gå og leke i. Den riflede yttersålen i gummi gir godt grep og avrulling slik at barnet ikke skal skli. Sålen er også støtdempende for maksimal komfort.

Materiale:
Overdel: GORE-TEX®, velourlær, tekstil
Fôr: polyester
Innersåle: tekstil
Yttersåle: Gummi

Tips!
En skostørrelse avgjøres av innermålet. For å finne riktig størrelse til ditt barn kan du måle barnets fot. Legg et papir mot en vegg, og plasser barnets hæl mot veggen. Pass på at barnet har jevn vekt på føttene og ikke lener seg mot veggen. Lag en markering på papiret der foten er lengst. Mål så med linjal fra papirets kant til markeringen, så har du barnets mål.

Barneføtter vokser fort, og da kan det være bra å kjøpe et par sko som er litt større enn barnets føtter. Legg til omtrent så mye når du velger sko:
Sandaler: 10-15 mm
Støvler: 15-20 mm
Spasersko: 10-15 mm
Joggesko: 10-15 mm
Vintersko: 15-20 mm
Lær-å-gå-sko: 15 mm
Tøfler: 10-15 mm

Omtrentlig tilvekst av barneføtter:
1-2 år: 20 mm/år
2-3 år: 15 mm/år
3-11 år: 10 mm/år
  • Artikkel nummer 184000
  • Sikkerhet
  • Material GORE-TEX® Polyester

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.