Et par praktiske og varme vinterstøvler i tøff design. Superfit, Merida er vanntette og har en ytterside av Gore Tex®. Støvlene er varmfôrede og holder føttene varme i høst- og vinterklima og er dessuten kledd med myk teddypels på innsiden av støvelskaftet. Sålen har et grovt taggete mønster og støvelen er forsterket rundt hele veien langs sålen for ekstra holdbarhet. Superfit, Merida har en enkel snøring som justeres lett med snor. Hempene for skolissene er dekorert med hvite snøfnugg.

- Varmfôrede
- Vanntett Gore Tex®
- Grovt mønstret såle
- Forsterket ekstrastoff langs yttersålen

Tips!
En skostørrelse avgjøres av innermålet. For å finne riktig størrelse til ditt barn kan du måle barnets fot. Legg et papir mot en vegg, og plasser barnets hæl mot veggen. Pass på at barnet har jevn vekt på føttene og ikke lener seg mot veggen. Lag en markering på papiret der foten er lengst. Mål så med linjal fra papirets kant til markeringen, så har du barnets mål.

Barneføtter vokser fort, og da kan det være bra å kjøpe et par sko som er litt større enn barnets føtter. Legg til omtrent så mye når du velger sko:
Sandaler: 10-15 mm
Støvler: 15-20 mm
Spasersko: 10-15 mm
Joggesko: 10-15 mm
Vintersko: 15-20 mm
Lær-å-gå-sko: 15 mm
Tøfler: 10-15 mm

Omtrentlig tilvekst av barneføtter:
1-2 år: 20 mm/år
2-3 år: 15 mm/år
3-11 år: 10 mm/år
  • Artikkel nummer L-0034638-1001
  • Sikkerhet

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.