Vinterdressen Björnen fra Didriksons holder ditt barn varmt og tørt hele vinteren. Den er produsert i et vind- og vanntettt materiale med PVC-fri vannavvisning og teipede sømmer. Dressen er en slitesterk dress med forsterkede områder slik at den tåler aktive uteleker.

Dressen har flere smarte reflekser i alle retninger som gjør barnet ditt mer synlig i vintermørket. Den er utstyrt med en hette med fuskepels som også er avtagbar.

Den lukkes foran med en lang glidelås med dekkende stormklaff og har en høy krage som beskytter mot vind og kulde. På forsiden har den også to romslige forlommer og en brystlomme. For maksimal passform har den strikk i ben- og ermeslutt samt fothemper i benslutt som holder dressen på plass over skoene, slik at hverken snø eller vann lekker inn.

Björnen er også utstyrt med Didriksons praktiske funksjon "Extend size" som gjør at ermer og ben kan forlenges opp til en størrelse etter hvert som barnet vokser.

- Avtagbar hette
- Avtagbar fuskepels
- Fothemper
- Teipede sømmer
- Tre lommer
- Reflekser for ekstra synlighet i trafikken
- Extend size som gjør det mulig å forlenge ben og ermer med 1 str
- Fri for PFC
- Vannsøyle 10 000 mm


Materiale: polyamid, nylon
  • Artikkel nummer 219549
  • Sikkerhet

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.