BabyBjörn Travel Cot Light, Black

Legg til i ønskelisten
2699 kr
Til kassen
På lager
Leveres innen 2-5 arbeidsdager
BABYBJØRN Reiseseng Light er den perfekte sengen å ta med på reise. Den veier bare fem kilo og du folder den ut med en enkel bevegelse. Den medfølgende bærevesken er like enkel å håndtere som en vanlig bag. Enklere enn dette blir det ikke å sove borte med små barn!

BABYBJØRN Reiseseng Light veier kùn fem kilo. De praktiske håndtakene på bærevesken gjør den like lettvint å ta med seg som en vanlig bag. Reisesengen har en gjennomtenkt design, og tar liten plass i rommet.

BABYBJØRN Reiseseng Light felles opp med en enkel bevegelse. Når den ikke anvendes feller du den sammen og transporterer eller lagrer den i vesken.

Den robuste madrassen sikrer at reisesengen står stødig på gulvet. De innvendige, skrånende veggene skaper en koselig følelse og reisesengens myke stoffer er deilige mot babyens hud.

BABYBJØRN Reiseseng Light kan anvendes fra barnet er nyfødt til hun eller han er rundt tre år.
Tekstilene nærmest barnet er testet og godkjent i henhold til Øko-Tex standard, klasse 1 for babyprodukter. De er garantert ufarlige for barnets sarte hud og kan ikke fremkalle allergier.
Stabil konstruksjon med bunnplate i den medfølgende madrassen gjør at sengen står støtt.
Madrass: 60 cm x 105 cm x 4 cm.
Innside bunn: 82 cm x 112 cm x 60 cm.
Sammenslått: 60 cm x 49 cm x 14 cm.
Både madrasstrekk og sengetøy er avtagbart og kan maskinvaskes i 60 °C med skånsomt vaskemiddel. Reisesengens ytre tøy er også lett å ta av . Vaskes separat i maskin, 40 °C. Hverken madrasstrekket eller yttertøyet bør trommeltørkes.
• Forlat aldri barnet uten regelmessig tilsyn. Små barn er ofte nysgjerrige og ditt barn kan lære seg å klatre ut av sengen – kanskje tidligere enn du tror.
• Vær nøye med alltid å bruke BabyBjørns originalmadrass med integrert stiv bunnplate som er en nødvendig del av konstruksjonen. Uten bunnplaten kan reisesengen veltes av barnet.
  • Artikkel nummer 110683

Leveranse

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping