Tommee Tippee Tommee Tippee, Bleiebøtte, Sangenic Maxi

Legg til i ønskelisten
(1)
599 kr
Til kassen
Ikke på lager
Tommee Tippee Sangenic er verdens mest kjøpte bleiebøtte. Barnefamilier i hele verden har oppdaget fordelen med å bruke Sangenic. På en enkel måte snurrer man lett inn de brukte bleiene en og en i en spesiell plastfolie. Med denne unike lille "twist" har Sangenic blitt den mest populære bleiebøtten i verden. Det er den eneste bleiebøtten som effektivt lukker og forpakker hver enkelt bleie. Det gjør Sangenic til den eneste helt luktfrie bleiebøtten! Sangenic har vunnet mange internasjonale utmerkelser for sin fine konstruksjon.

Sangenic Maxi produseres av Tommee Tippee som har 50 års erfaring med barnepleieprodukter. Med det patenterte Twist & Seal systemet slipper du å gå så mange ganger til søppelbøtten. Sangenic Maxi-bøtten rommer ca 60 stk. bleier. Ingen lukt. Ingen søl.

Sangenic består av en beholder med ruller av plastfilm som lukker inne hver enkelt bleie. Bleiene pakkes inn en og en i plastfilmen - man gjør det enkelt med en hånd! Twist & Seal. Når bøtten er full tømmer man den og begynner fra begynnelsen. Når kassetten med plastfilm er tom, setter man med et enkelt håndgrep inn en ny.

Nye Sangenic Maxi bruker 40 % mindre plast enn tidligere og plastforpakningene kan resirkuleres.

Mål: 83,5 x 29 x38 cm
  • Artikkel nummer L-8012394-0000
  • Sikkerhet

Leveranse

På grunn av situasjonen med COVID-19, kan det ta noen ekstra dager for våre samarbeidspartnere å levere din pakke. Vi takker for din tålmodighet, og forståelse for eventuelle forsinkelser og svarer gledelig på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping