BabyBjörn Teething Bib for Baby Carrier One 1-pack Tencel White

Legg til i ønskelisten
219 kr
Til kassen
På lager
Leveres innen 1-5 arbeidsdager
Etter BabyBjörn sin bærersele One kommer den nye oppdaterte versjonen som er laget av myk og luftig nettingstoff 3D mesh, noe som gjør den behagelig både for deg og babyen din.

Ergonomisk bæresele med maksimal komfort:
Med bæreselen One Air får både du og barnet total komfort under hele bruksperioden. Gjennomtenkt ergonomisk design med avlastende midjebelte og polstrede, formsydde skulderstropper for deg. Mykt og deilig for barnet med polstret sete, utovervendte sømmer og justerbar bredde i beina. Dessuten en stødig og justerbar hodestøtte som kan brettes ned når barnet bæres utovervendt.

Fra nyfødt til 3 år:
Bæresele One Air kan brukes under en lang tid. Direkte fra fødselen (minst 3,5 kg) uten spedbarnsinnlegg og helt opp til ca 3 år (maks 15 kg). Bæreselen gir riktig støtte for barnets voksende hode, rygg og hofter. Utviklet i nært samarbeid med ledende barneleger, akkurat som BabyBjörn sine andre bæreseler. Bæresele One Air er dessuten testet av International Dysplasia Institute som klassifiserer den som en hoftevennlig bæresele. Den nyfødte babyens hofter får riktig støtte og holdes i en optimal posisjon med beina vinklet utover. Dette fremmer en sunn utvikling av hoftene, noe som er viktig under de første månedene av babyens liv.

4 måter å bære på mage og rygg:
Bæresele One Air er enkel å bruke selv i alle posisjoner. Den har en spesiell høydestilling for å bære det nyfødte barnet på den beste måten – høyt opp på brystet i innovervendt stilling, hjerte mot hjerte. Fra ca 4 måneder brukes den lavere høydestillingen og da kan man bære den både innover- og utovervendt. Fra 12 måneder kan du også bære på ryggen. Det er enkelt og sikkert å sette barnet på ryggen uten hjelp.

Testet og sikker:
Bæreselen One Air er vinneren i Råd & Rön sin bæreseletest i nr 3/2014. Alle materialer er snille mot babyens hud og er ufarlige å smake på. Garantert fri for skadelige stoffer. Oppfyller kravene for Øko-Tex Standard 100, klasse 1 for babyprodukter. Oppfyller sikkerhetsstandarden for bæreseler, EN 13209-2: 2005.

Belastning:
Min. 3,5 kg/53 cm
Maks. 15 kg/100 cm
Min. alder utovervendt posisjon: 5 måneder
Den maksimale vekten for utovervendt posisjon: 12 kg
Hovedstoff: 100% polyester
Midjebeltets fôr: 100% polyester
Beskyttelse for beinstillings-glidelås: 100% bomull
Stelleråd:
Maskinvask ved 40 °C. Vaskes separat. Bruk et miljøvennlig og skånsomt vaskemiddel uten blekemiddel. Skal ikke være i tørketrommel. Bæreseler i netting skal ikke strykes.

Er du usikker på hvilken bæresele som passer for deg? Her er BABYBJÖRN sin egen seleguide: http://www.babybjorn.co.uk/carrier-guide
  • Artikkel nummer 273094

Leveranse

På grunn av situasjonen med COVID-19, kan det ta noen ekstra dager for våre samarbeidspartnere å levere din pakke. Vi takker for din tålmodighet, og forståelse for eventuelle forsinkelser og svarer gledelig på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping