NUK Tåteflaske, NEW Classic, Anti Kolikk, 150 ml, Mint

Legg til i ønskelisten
Til kassen
Ikke på lager
NUK New Classic Tåteflaske med flaskesmokk produsert av silikon er en tåteflaske med NUK Anti-Colic Air System som minimerer risikoen for kolikk, som forårsakes av skadelig svelging av luft. Flasken er hvit og dekorert med et mønster som forestiller lilla og lyseblå fugler. Tåteflasken rommer 150 ml og kommer med en flaskesmokk i størrelse 1 som er passer for barn 0-6 måneder. Flaskesmokkens har hullstørrelse small, noe som betyr at den er tilpasset for tynne væsker. Andre størrelser finnes å kjøpe separat. Flasken er produsert av polypropylene (PP), fri for alle former for bisfenoler, ftalater og PVC. Flasken har en slank design men er utstyrt med alle flaskesmokkens fordeler og er utviklet for å ligne mors bryst både i mykhet og form.

NUK's produkter har siden 2000 vunnet flere priser innen forskjellige kategorier verden over. Deres tåteflasker og flaskesmokker har bl. a. vunnet priser for sin høye kvalitet, funksjon, ergonomi og design. Studier har også vist at formen på flaskesmokker fra NUK passer spesielt bra ved kombinasjon av amming og flaskemating.
  • Artikkel nummer L-8078636-0000
  • Sikkerhet

Leveranse
Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping