Herobility Tåteflaske, HeroBottle, 340 ml, White

Legg til i ønskelisten
Til kassen
Ikke på lager
Herobility, Tåteflaske, HeroBottle, 340 ml, Blue er en ny generasjon av tåteflasker med praktisk funksjon og design. Flasken er utstyrt med antikolikksystem som forhindrer vakuum i flasken og minimerer risikoen for at barnet svelger luft. HeroTeats ovale brystform gir en naturlig overgang til tåteflasken og reduserer risikoen for søl og sikling. Den klassiske ventilen gir en jevn strøm av velling og kan byttes mellom 4 forskjellige flythastigheter (leveres med størrelse L, passer for 4 måneder+).

Mikserlokket forenkler blanding og gjør at vellingen blir jevnt utblandet uten klumper eller søl. Mikserlokket fungerer også som en beskyttelse for flaskesmokken ved transport. I den medfølgende beholderen kan du oppbevare velling, morsmelk, snacks og barnemat. Beholderen er mikrobølgeovn- og frysesikker og rommer 100 ml som utgjør en stor porsjon vellingpulver. Ta med beholderen gjennom å skru den fast i bunnen på HeroBottle eller HeroSippy.

Flasken har en ekstra bred åpning og er lett å vaske etter bruk, og har kanaler som fører bort skittent vann ved maskinvask slik at flasken alltid er ren og frisk. Takket være de ergonomiske gripeflatene er den lett å holde for små og store hender. HeroBottle støtter World Childhood Foundation og gir 5 kroner til Childhood for hver flaske.

- BPA og ftalatfri

Materiale
Flaske: PP-plast
Flaskesmokk: silikon
  • Artikkel nummer L-8120011-0000

Leveranse
Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping