OK-baby Sykkelsete med bagasjebrettfeste, BodyGuard, 2017, Svart

Legg til i ønskelisten
(11)
Pris fra
Til kassen
Ikke på lager
Sykkelsetet Body Guard fra OK BABY beskytter barnet ditt på beste måte. Den har alt du krever av et sykkelsete som sikkerhet, beskyttelse, pålitelighet og trygghet i kombinasjon med en stilren design. Dette gjør Body Guard til det ultimate sykkelsetet til ditt barn. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene, og hver detalj overgår klart de minimumskrav som stilles av den Europeiske standarden EN14344. Ryggstøtten er høyere og de større og forsterkede sidevingene gir en bedre beskyttelse for hodet ved et eventuelt fall. Bena er godt beskyttet takket være den forsterkede strukturen som fungerer som et skjold. Fotstøtten kan enkelt justeres fra baksiden. Sikkerhetsbeltet er et 3-punkts-system som er justerbart. Stolen kan justeres horisontalt i tre forskjellige stillinger for å få en korrekt plassering av tyngdepunktet. Sittestillingen er meget bekvem, og den ergonomiske utformingen av hodestøtten gjør at barnets hode får en korrekt støtte også med hjelm. Den bakre refleksen gjør setet godt synlig ved belysning. I følge Råd & Röns og Vi Föräldrars store test av sykkelseter er OK Babys modeller Body Guard og 10+ de overlegent beste sykkelsetene på markedet. De testet ti av markedets vanligste sykkelseter med fokus på sikkerhet, låseanordninger, fotbeskyttelse, styrke samt hvor mye sykkelen svaier når den svinger. Body Guard og 10+ fikk mest poeng og ble klar ener og toer med 8 poengs margin ned til nærmeste konkurrent. Inkluderer: Pakkeholderfeste Du kan også komplettere ditt sykkelsete med en kodelås (selges separat). Maks belastningsvekt: 22kg.

Sykkelsetet Body Guard fra OK Baby ble best i test i 2010, da svenske Råd och Rön testet sykkelseter for barn. Det fikk full pott på alt utenom manualen.
  • Artikkel nummer L-8007630-0000
  • Sikkerhet

Leveranse
Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-10 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping