Medela Swing Brystpumpe Elektrisk

Legg til i ønskelisten
Til kassen
Ikke på lager

Swing er en effektiv elektrisk brystpumpe fra Medela som er beregnet for daglig bruk. Brystpumpen er stillegående og tar liten plass. Swing er svært enkel i bruk, du kan bytte mellom fasene selv og den har flere forskjellige vakuumnivåer. Brystpumpen er enkel å sette sammen, det gjør også rengjøringen av pumpen lettere. Medela Swing kan brukes både med strøm eller trådløst med batterier. Dette følger med i pakken: pumpen,  strømadapter/ ledning, 1.stk flaske, 1 stk. flaskesmokk, slange og brystskjold (24 mm.). BPA-fri. 

2-Phase Expression-teknologien

Medela Swing er utviklet etter 2-Phase Expression-teknologien, som er basert på den naturlige sugerytmen til barnet. Forskning har vist at barnet spiser i to faser. Først er det stimuleringsfasen hvor barnet suger lett og hurtig, dette er for å få igang melkestrømmen. Deretter går det over til utdrivningsfasen hvor barnet har en mer skånsom og langsom sugeteknikk som driver ut melken. På Swing brystpumpe kan du enkelt bytte mellom de forskjellige fasene ved et tastetrykk, vakuumet kan også justeres manuelt i forskjellige nivåer etter hvordan det føles perfekt for deg. 

  • Artikkel nummer N-579
  • Sikkerhet

Leveranse
Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping