Carena Stellevesken, Basic

Legg til i ønskelisten
Pris fra Ikke på lager
Til kassen
  • Artikkel nummer 235756
  • Material Øko
Stellevesken - for et komfortabelt og økonomisk svangerskap.
For å gjøre svangerskapets fantastiske berg- og dalbane mer komfortabel og livet med en nyfødt liten krabat ved din side enklere og mer økonomisk, har vi tatt frem Stelleveske Basic. En stilren stelleveske fylt med produkter som trengs under barnets første måneder. Stellevesken inneholder produkter til en samlet verdi av 1396 kr.

Dette inngår i Stelleveske, Basic:
 
Carena Sandhamn, Stelleveske, Black
Design og funksjon i en og samme stelleveske! Carena Sandhamn er alt du trenger når du er på farten. Stellevesken henges enten på skulderen eller direkte på barnevognen med veskekrokene, og fungerer like bra til utflukten som til shoppingturen. Vesken har et ytterrom på baksiden samt fire innerrom for små og større ting. Sammenleggbar stellematte medfølger, samt en pose for våte klær, bleier eller annet. Beskyttende metallføtter på undersiden.

Materiale: Polyeter samt skinnanimasjon
Mål: 47 cm øverst, 32 cm nederst og 33 cm høy (uten håndtak medregnet)
Vekt: 0,5 kg
 
Verdi: 749 kr
 
Carena Brystpumpe, Manuell
Carenas manuelle brystpumpe er enkel å montere og enkel å bruke. Den er kompakt og smidig å ta med seg på reisen. Pumpen har et grepvennlig håndtak med en vinkel som gjør at du kan sitte bekvemt mens du pumper.
Brystpumpen har to forskjellige moduser, stimulasjonsfase og utsugingsfase. Håndtaket klikker du fast i øverste posisjon for stimulasjonsfasen. Så skifter du enkelt posisjon på håndtaket til den nederste posisjonen når melken begynner å flyte, dvs utsugingsfasen. Pumpen har en ventil som minimerer vakuum som i sin tur gjør at det blir bedre sug.

En wide-neck flaske (120 ml) med flaskesmokk samt lokk medfølger slik at du enkelt kan mate barnet direkte eller oppbevare melken i kjøleskapet etter pumping. En adapter for standard flasker inngår om du i stedet ønsker å bruke en standard flaske ved pumpingen.

I forpakningen inngår:
- Manuell pumpe
- Wide-neck flaske (120 ml)
- Flaskesmokk med skruring og lokk
- Flaskestativ

Verdi: 249 kr

Ammeponcho, Svart, One size
Svart ammeponcho i mykt materiale med rundet halslinning. Et praktisk og bekvemt plagg når du i fred og ro vil amme barnet ditt. Kan også brukes som teppe for barnet ditt når du ikke ammer.

Materiale: 100 % bomull

Verdi: 249 kr
 
Kuling Newborn, Sutteklut, 2-pack, Grå
2-pack med suttekluter fra Kuling. Den ene kluten er grå mens den andre er hvit med sky-motiv. Materialet består av økologisk bomull som er både myk og føyelig. Sutteklutene passer like bra å ha til barnevognen som til sprinkelsengen.

Materiale: 100 % økologisk bomull
Mål: 40 x40 cm

Verdi: 149 kr