Carena Stelleveske Lux

Legg til i ønskelisten
SALG - Pakkepris 43% Pris fra 879 KR 1545 KR Ikke på lager
Til kassen
  • Artikkel nummer 235757
  • Material Øko
Stellevesken - for et komfortabelt og økonomisk svangerskap.
For å gjøre svangerskapets fantastiske berg- og dalbane mer komfortabel og livet med en nyfødt liten krabat ved din side enklere og mer økonomisk, har vi tatt frem Stelleveske Lux. En stilren stelleveske fylt med produkter som trengs under barnets første måneder. Stellevesken inneholder produkter til en samlet verdi av 1545 kr.

Dette inngår i Stelleveske, Lux:
 
Carena Koster, Stelleveske, Messenger Bag, Black
Med Carena Koster stelleveske får du plass til alt du trenger når du er på farten. Fungerer like bra å henge over skulderen som å hake fast på barnevognen. Koster er en meget solid veske i nylon som er smussavvisende og enkelt kan tørkes ren. Ytterrom på bakside og mindre siderom, samt større ytterrom foran med 5 lommer til bleier, våtservietter, smokker eller annet. Stort og romslig innerrom med en liten nettlomme samt feste for nøkler m.m. Sammenleggbar stellematte medfølger i praktisk nylonpose.

Mål: B18 x L36 x H27 cm
 
Verdi: 449 kr
 
Carena Brystpumpe, Manuell
Carenas manuelle brystpumpe er enkel å montere og enkel å bruke. Den er kompakt og smidig å ta med seg på reisen. Pumpen har et grepvennlig håndtak med en vinkel som gjør at du kan sitte bekvemt mens du pumper.
Brystpumpen har to forskjellige moduser, stimulasjonsfase og utsugingsfase. Håndtaket klikker du fast i øverste posisjon for stimulasjonsfasen. Så skifter du enkelt posisjon på håndtaket til den nederste posisjonen når melken begynner å flyte, dvs utsugingsfasen. Pumpen har en ventil som minimerer vakuum som i sin tur gjør at det blir bedre sug.

En wide-neck flaske (120 ml) med flaskesmokk samt lokk medfølger slik at du enkelt kan mate barnet direkte eller oppbevare melken i kjøleskapet etter pumping. En adapter for standard flasker inngår om du i stedet ønsker å bruke en standard flaske ved pumpingen.

I forpakningen inngår:
- Manuell pumpe
- Wide-neck flaske (120 ml)
- Flaskesmokk med skruring og lokk
- Flaskestativ

Verdi: 249 kr

Ammeponcho, Svart, One size
Svart ammeponcho i mykt materiale med rundet halslinning. Et praktisk og bekvemt plagg når du i fred og ro vil amme barnet ditt. Kan også brukes som teppe for barnet ditt når du ikke ammer.

Materiale: 100 % bomull

Verdi: 249 kr
 
Kuling Newborn, Body, 3-pack, Kortermet, Organic Cotton, Snow White
3-pack omslagsbodyer i fargen Snow White fra Kuling Newborn. Disse bodies er produsert i 100 % økologisk bomull som føles mykt og behagelig mot barnets hud. De er kortermete og er meget enkle å kle på og av barnet med trykknapper på omslagslukkingen og ved skrittet.

Materiale: 100 % økologisk bomull

Verdi: 149 kr
 
Carena Tjockö, Ammepute, Hvit med hvite prikker
Tjockö er en myk og ergonomisk ammepute fra Carena. Den runde modellen bidrar til at puten sitter stødig rundt kroppen og ikke glir bort under ammingen. Kombinasjonen gir ammeputen en unik mulighet til å formes etter behov for en maksimal komfort. Trekket er produsert i 100 % myk bomull, mens selve puten/kjernen er laget av Polyfoam som former seg etter babyen ved for eksempel amming. Trekket kan vaskes på 40 grader.

Materiale trekk: 100 % bomull
Materiale pute: Polyfoam

Verdi: 449 kr