NUK Startkit for nyfødte, Newborn Set, Hvit

Legg til i ønskelisten
Til kassen
Ikke på lager
Startkit for nyfødte som inkluderer 4-pack tåteflasker av polypropylene fra NUK. I pakken medfølger også en NUK Genius silikonsmokk (0-6 måneder) med motiv "My First NUK" samt en beskyttelseshette for hygienisk oppbevaring. Takket være NUK Anti-Colic Air System balanseres vakuumet i flasken og forhindrer dermed kolikk gjennom at barnet ikke svelger luft. Den ekstra brede åpningen gjør påfylling og rengjøring enklere. To av flaskene rommer 150 ml og er utstyrt med flaskesmokker i størrelse 1 (0-6 måneder), hullstørrelse small, for tynne væsker. De andre to flaskene rommer 300 ml og har også flaskesmokker størrelse 1 fast med en noe større hullstørrelse (medium) som passer for melk og velling med litt tynnere konsistens. Flaskesmokker og smokker i andre størrelser finnes å kjøpe separat. Fri for alle former for bisfenoler samt fri for ftalater og PVC. Et praktisk startkit for nye foreldre som også passer utmerket å gi bort i gave.

NUK's produkter har siden 2000 vunnet flere priser innen forskjellige kategorier verden over. Deres tåteflasker og flaskesmokker har blant annet vunnet priser for sin høye kvalitet, funksjon, ergonomi og design. Studier har også vist at formen på flaskesmokker fra NUK passer spesielt bra ved kombinasjon av amming og flaskemating.
  • Artikkel nummer L-8078733-0000
  • Sikkerhet

Leveranse
Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping