Bekvem og klimasmart kvalitetsstøvel fra Timberland. Ramble Wild Canvas, Junior har en overside i tekstil som lar foten puste og regulerer temperaturen i skoen. Stoffet er produsert av resirkulerte PET-flasker, noe som reduserer miljøpåvirkningen. Disse støvlene har også en yttersåle som består av 34 % resirkulert gummi som bidrar med grep og stabilitet. Skoene har en behagelig passform og er utviklet for å ikke trette ut føttene selv om de brukes en hel dag.

- Tekstil produsert av resirkulerte PET-flasker
- Bekvem OrtoLite®-fotseng
- Yttersåle i 34 % resirkulert gummi
- Lett vekt

Materiale:
Overdel: tekstil, lær
Yttersåle: gummi

Tips!
En skostørrelse avgjøres av innermålet. For å finne riktig størrelse til ditt barn kan du måle barnets fot. Legg et papir mot en vegg, og plasser barnets hæl mot veggen. Pass på at barnet har jevn vekt på føttene og ikke lener seg mot veggen. Lag en markering på papiret der foten er lengst. Mål så med linjal fra papirets kant til markeringen, så har du barnets mål.

Barneføtter vokser fort, og da kan det være bra å kjøpe et par sko som er litt større enn barnets føtter. Legg til omtrent så mye når du velger sko:
Sandaler: 10-15 mm
Støvler: 15-20 mm
Spasersko: 10-15 mm
Joggesko: 10-15 mm
Vintersko: 15-20 mm
Lær-å-gå-sko: 15 mm
Tøfler: 10-15 mm

Omtrentlig tilvekst av barneføtter:
1-2 år: 20 mm/år
2-3 år: 15 mm/år
3-11 år: 10 mm/år
  • Artikkel nummer L-0038031-1016
  • Material Lær/Skinn

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.