Snuza Hero er en mobil bevegelsesalarm med vibrasjon som overvåker og varsler om barnets bevegelser er svake eller færre enn 8 åndedrag per minutt. Om ingen bevegelse oppdages i en periode på 15 sekunder kommer Snuza Hero til å vibrere. Som oftest er denne vibrasjonen nok til å aktivere barnet, og Snuza Hero går deretter tilbake til overvåkningsmodus. Om vibrasjonen ikke hjelper, varsler Snuza Hero. Etter tre vibrasjonshendelser varsler Snuza Hero også for å informere om at barnets bevegelse har oppført i 15 sekunder ved tre anledninger. Alarmen festes direkte på barnets bleie eller bukse og følger med barnet uansett om babyen sover i sengen sin, ute i vognen eller bilbarnestolen.

Snuza Hero sender ingen lyd og overfører ikke noen radiofrekvens, dermed finnes ingen risiko for radiofrekvent stråling. Alarmen kan brukes sammen med en elektronisk babycall for å overføre lyd om f.eks. forelderen er i et annet rom.

Ingen ledninger eller strømuttak kreves, og bevegelsesalarmen kan brukes for samsovende tvillinger eller prematurfødte barn. Batteriet er utskiftbart

OBS! Når Snuza Hero startes må den ligge på en jevn og stabil overflate for å kunne gjøre sine starttester, først deretter kan den festes på barnets bleie.

Bevegelsesalarmen kan også brukes av prematurfødte barn.

Mål lengde: 6,5 cm
  • Artikkel nummer L-8068422-0000
  • Sikkerhet

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.