Cumulus

Snuza Snuza Hero, Bevegelsealarm

Legg til i ønskelisten
1395 kr
Til kassen
På lager
Leveres innen 1-5 arbeidsdager
Cumulus

Ved å legge til dette produktet i kassen kommer du til å få en rabatt avhengig av hvor mye du handler for. Angi koden KLATRE i kassen

Snuza Hero er en mobil bevegelsesalarm med vibrasjon som overvåker og varsler om barnets bevegelser er svake eller færre enn 8 åndedrag per minutt. Om ingen bevegelse oppdages i en periode på 15 sekunder kommer Snuza Hero til å vibrere. Som oftest er denne vibrasjonen nok til å aktivere barnet, og Snuza Hero går deretter tilbake til overvåkningsmodus. Om vibrasjonen ikke hjelper, varsler Snuza Hero. Etter tre vibrasjonshendelser varsler Snuza Hero også for å informere om at barnets bevegelse har oppført i 15 sekunder ved tre anledninger. Alarmen festes direkte på barnets bleie eller bukse og følger med barnet uansett om babyen sover i sengen sin, ute i vognen eller bilbarnestolen.

Snuza Hero sender ingen lyd og overfører ikke noen radiofrekvens, dermed finnes ingen risiko for radiofrekvent stråling. Alarmen kan brukes sammen med en elektronisk babycall for å overføre lyd om f.eks. forelderen er i et annet rom.

Ingen ledninger eller strømuttak kreves, og bevegelsesalarmen kan brukes for samsovende tvillinger eller prematurfødte barn. Batteriet er utskiftbart

OBS! Når Snuza Hero startes må den ligge på en jevn og stabil overflate for å kunne gjøre sine starttester, først deretter kan den festes på barnets bleie.

Bevegelsesalarmen kan også brukes av prematurfødte barn.

Mål lengde: 6,5 cm
  • Artikkel nummer L-8068422-0000
  • Sikkerhet

Leveranse
Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping