Disney Pixar Cars Sneakers, Rød

Legg til i ønskelisten
Pris fra 299 kr 299 kr
Til kassen
På lager
Disney Pixar Cars Sneakers i rødt passer til enhver herlig vårdag! Disse sneakers i sporty modell har en mellomhøy såle og lavt skaft. Skoene er meget enkle å ta på og av med de regulerbare borrelåsene på skoens overside. Med disse sneakers kan enhver liten Cars-fantast leke og løpe ute på tomten og skolegården hele dagen! De har masser av detaljer inspirert fra filmen Disney Pixar Biler, og skoene er designet slik at de ser nøyaktig ut som den superraske racerbilen Lynet McQueen.

Materiale: Overdel: mesh nylon, PVC
Fôr: mesh nylon
Innersåle: EVA, mesh nylon
Yttersåle: PVC

Tips!
En skostørrelse avgjøres av innermålet. For å finne riktig størrelse til ditt barn kan du måle barnets fot. Legg et papir mot en vegg, og plasser barnets hæl mot veggen. Pass på at barnet har jevn vekt på føttene og ikke lener seg mot veggen. Lag en markering på papiret der foten er lengst. Mål så med linjal fra papirets kant til markeringen, så har du barnets mål.

Barneføtter vokser fort, og da kan det være bra å kjøpe et par sko som er litt større enn barnets føtter. Legg til omtrent så mye når du velger sko:
Sandaler: 10-15 mm
Støvler: 15-20 mm
Spasersko: 10-15 mm
Joggesko: 10-15 mm
Vintersko: 15-20 mm
Lær-å-gå-sko: 15 mm
Tøfler: 10-15 mm

Omtrentlig tilvekst av barneføtter:
1-2 år: 20 mm/år
2-3 år: 15 mm/år
3-11 år: 10 mm/år
  • Artikkel nummer L-0037393-1011
  • Sikkerhet
  • Material Bomull Nylon