Carena Smögen Søskenvogn Svart

Legg til i ønskelisten
SALG - Pakkepris 40% Pris fra 3597 kr 5995 kr
Til kassen
På lager
Carena Smögen er en multifunksjonell vogn som kan brukes like godt som en enkelvogn for ett barn og for to barn. Vognen leveres med understell samt to sportsdeler. Sportsdelene er vendbare, og ryggstøtten og fotstøtten er justerbare i flere posisjoner. Sportsdelen har en meget beskyttende sufflett som er justerbar i forskjellige posisjoner når man trenger å beskytte barnet mot f.eks. sollyset. Suffletten har også en titteluke så man kan ha litt ekstra oversikt over barnet samt en ventilasjonsluke for varmere dager. Vognen har selvsagt varekurv samt sele for barnets sikkerhet. Forhjulene er svingbare og låsbare. Sportsdelene er testet og godkjent for en maksvekt på 18 kg/stykk.

Ettersom vognen er en multifunksjonell vogn, så kan man bruke vognen f.eks. med en sportsdel og en bagdel, to sportsdeler eller med to bagdeler. Vognen kan kompletteres med bilstoladapter for en eller to babybilstoler. Vognen er veldig lettkjørt da den har svingbare forhjul og ikke er like bred som en klassisk søskenvogn. Smögen er også utstyrt med en god fjæring bak og foran for beste komfort. Håndtaket er justerbart for å kunne tilpasses på beste måte om man er lang eller kort. Til håndtaket leveres også et sett med håndtakstrekk.

Vognen leveres med punkteringsfrie hjul som har en gummiert overflate og en plastkjerne som gjør at vognen for samme kjørefølelse som med lufthjul. Fordelen med punkteringsfrie hjul er att de ruller stillere, og småstein fester seg ikke like lett. Disse hjulene har også en lengre levetid enn de klassiske plasthjulene..

Last ned manual

Vognen inneholder:
1 x Understell med justerbart håndtak
2 x Sportsdeler, justerbar ryggstøtte i flere posisjoner
1 x Carena adapter TWO
Reflekser på varekurv samt sufflett
Delt sufflett som beskytter barnet ekstra når solen titter frem
Titteluke samt ventilasjonsnett
Avtagbar håndbøyle
Justerbart håndtak
Fempunktssele
Lenkbrems
Svingbare forhjul 360 grader som kan låses i en posisjon
Punkteringsfrie hjul, 300 mm med kulelager
Trekk som er vaskbart på 30 grader
Vindbeskyttelse x 2
Hodebeskyttelse i ryggstøtten
Ekstra trekk til håndtaket medfølger i skinnlook

Mål:
Høyde med maks vinklet håndtak oppover: 113 cm
Vognens lengde med en bagdel: 113 cm
Vognens lengde med to bagdeler: 138 cm
Bredde ytterside bakhjul: 62 cm

Vekt:
Vogn med 1 stk sportsdel = 12.1 kg
Vogn med 2 stk sportsdeler = 15.8 kg
Vogn med 1 stk sportsdel og 1 stk bagdel = 16 kg

Maksvekt Sportsdeler 2 x 18 kg
Maksvekt Varekurv 1 x 2 kg

Testet i henhold til EN 1888:2012

Sete:
Bredde 31 cm
Dybde 23 cm

Ryggstøtte:
Sportsdel 1
Bredde 31 cm
Lengde 45 cm

Sportsdel 2
Bredde 31 cm
Lengde 50 cm

Fotstøtte:
Bredde: 31 cm nærmest setet
Lengde: 22 cm

Tilbehør Bagdelen Brännö godkjent for 9 kg som fungerer på Vinga Lux, Vinga Basic, Smögen & Lysekil

Bilstoladapter ONE for bruk av babybilstol Maxi Cosi, Besafe, Cybex.

Adapter TWO gjør at selve babybilstolen kommer litt lengre fra understellet/rammen, kan være bra for f.eks. Maxi-Cosi, Cabriofix. Inngår ett par i vognen for bruk av bagdelen..

Viggen Adapter for Carena Viggen babybilstol. Denne adapteren fungerer sammen med Carena bilstoladapter ONE som er laget forMaxi Cosi, Cybex & Besafe, dvs man trenger både Carena ONE bilstolsadapter pluss Viggen Adapter for bruk.

Vedlikeholdsråd Ta av hjulene av og til, tørk av hjulakselen samt smør inn med hjullagerfett med jevne mellomrom. Bruk en fuktig klut for å tørke av metalldeler/understell samt en tørr klut for å tørke etterpå. Bruk alltid regntrekk ved regn. Vognen er lett impregnert, men er ikke vannavvisende. Bevegelige deler kan smøres med f.eks. 5-56 eller Silikon-olje/spray.
  • Artikkel nummer L-7003379-0000
  • Sikkerhet