UpSpring Baby Shrinkx Hips Basic, One Size, Svart

Legg til i ønskelisten
Til kassen
Ikke på lager
Shrinkx Hips er løsningen for alle nybakte mødre som vil ha hjelp til å redusere hoftemålet. Brukes under graviditet og etter fødsel for å få hoftemålet tilbake til sin opprinnelige størrelse eller mindre.

Under graviditeten gjør hormonet Relaxin at ligamentene mykes opp og utvides for å gjøre plass til babyen til fødselen. Relaxinet blir igjen i kroppen opp til 8 uker etter at barnet er født, noe som kan gjøre at hoftemålet forblir bredere resten av livet. Ved å bruke Shrinkx Hips de første 8 ukene etter fødselen, kan man gjennom et konstant jevnt trykk hjelpe hoftene å finne veien tilbake til opprinnelig posisjon. Dette fungerer også etter forløsning med keisersnitt.

Shrinkx Hips Basic er en tynn og diskret variant med borrelåslukking foran. Forpakningen inkluderer et målebånd for å enkelt kunne følge resultatet.
  • Artikkel nummer L-8075777-0000
  • Sikkerhet

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.