Kuling gummistøvler er et par støvler for enhver regnfull dag! Støvlene har et lavere skaft og er meget lette å ta av og på med hjelp av strikken på sidene og drahempen bak. For å synes ordentlig i mørket er de utstyrt med en synlig refleks på hælen. Innersålen er uttagbar, og yttersålen har et riflet mønster for å gripe godt mot glatte og våte underlag. Kulings klær og sko er utviklet for å holde lenge og ha høy standard - alt for at ditt barn skal kunne leke og bevege seg fritt!

- Reflekser
- Drahempe på skaftet
- Riflet yttersåle
- Uttagbar innersåle

Materiale: gummi

Tips!
En skostørrelse avgjøres av innermålet. For å finne riktig størrelse til ditt barn kan du måle barnets fot. Legg et papir mot en vegg, og plasser barnets hæl mot veggen. Pass på at barnet har jevn vekt på føttene og ikke lener seg mot veggen. Lag en markering på papiret der foten er lengst. Mål så med linjal fra papirets kant til markeringen, så har du barnets mål.

Barneføtter vokser fort, og da kan det være bra å kjøpe et par sko som er litt større enn barnets føtter. Legg til omtrent så mye når du velger sko:
Sandaler: 10-15 mm
Støvler: 15-20 mm
Spasersko: 10-15 mm
Joggesko: 10-15 mm
Vintersko: 15-20 mm
Lær-å-gå-sko: 15 mm
Tøfler: 10-15 mm

Omtrentlig tilvekst av barneføtter:
1-2 år: 20 mm/år
2-3 år: 15 mm/år
3-11 år: 10 mm/år
  • Artikkel nummer L-0036993-1017
  • Sikkerhet

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.