Timberland Sandaler, Adventure Seeker 2-strap, Toddler

Legg til i ønskelisten
Til kassen
Ikke på lager
Timberland Sandaler Adventure Seeker 2-strap Toddler er et par praktiske og bekvemme sandaler i lær og tekstil. Skoene er utstyrt med borrelåslukking, noe som gjør det lett å ta på seg skoene samt justere passformen. Skoene er åpne i modellen for effektiv ventilering av føttene og har en ergonomisk fotseng som bidrar med støtdemping. Yttersålen består av fleksibel gummi som gir skoen et godt feste mot underlaget.

Materiale:
Overdel: lær, tekstil
Yttersåle: gummi

Tips!
En skostørrelse avgjøres av innermålet. For å finne riktig størrelse til ditt barn kan du måle barnets fot. Legg et papir mot en vegg, og plasser barnets hæl mot veggen. Pass på at barnet har jevn vekt på føttene og ikke lener seg mot veggen. Lag en markering på papiret der foten er lengst. Mål så med linjal fra papirets kant til markeringen, så har du barnets mål.

Barneføtter vokser fort, og da kan det være bra å kjøpe et par sko som er litt større enn barnets føtter. Legg til omtrent så mye når du velger sko:
Sandaler: 10-15 mm
Støvler: 15-20 mm
Spasersko: 10-15 mm
Joggesko: 10-15 mm
Vintersko: 15-20 mm
Lær-å-gå-sko: 15 mm
Tøfler: 10-15 mm

Omtrentlig tilvekst av barneføtter:
1-2 år: 20 mm/år
2-3 år: 15 mm/år
3-11 år: 10 mm/år
  • Artikkel nummer L-0038048-1016

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.