Junior League Sandal, Blue

Legg til i ønskelisten
(3)
Til kassen
Ikke på lager
Blå sandaler i sporty modell fra Junior League. Disse sandalene er perfekte for sommerens uteleker. Skoene er åpne i modellen for effektiv ventilering av føttene under varme dager. De er meget smidige å ta på og av med borrelåslukking på oversiden, drahempe på hælen og en smidig snor med elastisk snøring for maksimal komfort og passform. For ekstra slitestyrke er de forsterkede foran på tåen. De har en solid og riflet yttersåle som gir skoene godt grep mot underlaget slik at barnet kan leke og bevege seg fritt.

- Lette å ta på og av
- En borrelås
- Snor med elastisk snøring
- Drahempe på hælen - Grepvennlig yttersåle

Materiale: PU, skinn

Tips!
En skostørrelse avgjøres av innermålet. For å finne riktig størrelse til ditt barn kan du måle barnets fot. Legg et papir mot en vegg, og plasser barnets hæl mot veggen. Pass på at barnet har jevn vekt på føttene og ikke lener seg mot veggen. Lag en markering på papiret der foten er lengst. Mål så med linjal fra papirets kant til markeringen, så har du barnets mål.

Barneføtter vokser fort, og da kan det være bra å kjøpe et par sko som er litt større enn barnets føtter. Legg til omtrent så mye når du velger sko:
Sandaler: 10-15 mm
Støvler: 15-20 mm
Spasersko: 10-15 mm
Joggesko: 10-15 mm
Vintersko: 15-20 mm
Lær-å-gå-sko: 15 mm
Tøfler: 10-15 mm

Omtrentlig tilvekst av barneføtter:
1-2 år: 20 mm/år
2-3 år: 15 mm/år
3-11 år: 10 mm/år
  • Artikkel nummer L-0037722-1003
  • Sikkerhet

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.