Salta

Salta Trampoline er det selvsagte valget for barnefamilien som lengter etter en trampoline. Salta konstruerer sine produkter basert på sikkerhet, funksjon, kvalitet og alltid med høyeste standard. Å velge en sikker trampoline er det aller viktigste når du leter.
Med sine nyutviklede og forbedrede produkter har Salta fått den prestisjefylte plassen som leder i bransjen trampoliner for barn og familie.
Om du vil oppleve en helt ny dimensjon av å hoppe på trampoline så skal du teste en Salta trampoline! Hver trampoline er utrustet med brede, tykke sikkerhetskanter og et ekstra langt skjørt av slitesterkt materiale. De er også utrustet med de slitesterke og tykke stålrammene som gjør dem solide og holdbare.
En trampoline fra Salta er ikke bare morsom underholdning for barna, det er også en utmerket treningsform og en enkel måte å gi barna den morsjonen de trenger. Å hoppe på trampoline er helt enkelt både en lek og en treningsform. En trampoline passer dessuten alt fra små barn til voksne som vil være med og leke!
Ops!

Ops!

Her var det tomt akkurat nå!