Zazu Sam Klokke White

Legg til i ønskelisten
(6)
SALG - Pakkepris 30% Pris fra 349 KR 499 KR Ikke på lager
Til kassen
 • Artikkel nummer N-930
 • Sikkerhet
Små barn har ikke samme følelse for tid som voksne har. Deres dag begynner når de åpner øynene og slutter når de lukkes. Så enkelt er det.

SAM er en søvntrener og nattlampe som ikke bare hjelper barnet å forstå når det er på tide å stå opp - men også hvor lenge det er igjen til man kan stå opp (om man har våknet tidlig).

Sam åpner og lukker øynene på bestemte tider for å vise barnet når det er tid for å sove og våkne. Med digital fargeskimrende skjerm som hjelper barnet å utvikle gode søvnrutiner.

Velg mellom tre forskjellige alarmlyder eller ingen lyd ved våkning. Timer for nattlampen, 5 - 30 minutters intervaller. AC/DC-adapter inngår slik at SAM kan brukes som nattlampe for mørkredde. SAM kan også brukes ved hvile på dagtid.

- blått display = tid for å sove
- grønt display = en halvtime igjen til det ringer
- lyseblått display = på tide å stå opp!

Anmeldelser

 • 2 personer syns den her anmeldelsen var nyttig

  Søppel

  Kjøpte denne søvntreneren. Den må stilles inn hver kveld. Er du uheldig å stille den inn eks på dagen vil den lukke øynene helt til neste morgen. Den vil også vitterlig låse seg i den funksjonen. Du kan ikke restille tiden uten å ta strømmen på klokken, for så å legge inn alle data på nytt. Fantastisk søppel. Flashback til 80-talls gadgets.

 • 2 personer syns den her anmeldelsen var nyttig

  Lydløs og fin

  Litt vanskelig å stille. Den må settes på hver kveld, men klokka må ikke stilles slik "mor til fem" beskriver. "snart morgen" funksjonen fungerer veldig godt på vår 5 åring. I motsetning til andre søvntrenere vi har hatt går denne både på batteri og er stille.

Skriv din anmeldelse

For øyeblikket går det ikke å anmelde produkter