Bergans ryggsekk 2GO 24L er en ergonomisk ryggsekk med justerbare mål. Ryggsekken 2GO har bæresystemet QuickAdjust™ som gir en justerbar rygglengde slik at den enkelt justeres etter brukerens behov. De anatomisk utformede skulderremmene gjør at vekten fordeles jevnt over skuldrene og barnet får en bedre bærekomfort. Ettersom rygglengden er justerbar kommer ryggsekken til å kunne brukes i flere år før det er på tide å bytte. Vesken er vattert i både ryggpanel og bunn.
Ryggsekken har et stort og romslig hovedrom samt flere smarte rom som gjør det enklere å organisere skolehverdagen. Den har innvendige lommer, datarom, utvendige siderom samt frontrom med innvendig nettrom som har en glidelås og nøkkelkrok.
Vesken har masser av funksjoner og detaljer som gjør den til en ultimat ryggsekk for både skolen og reisene. Den har en justerbar brystrem, bærehåndtak, regntrekk med refleks i separat rom, reflekser samt YKK-glidelåser. Når ryggsekken er pakket full kan man bruke kompresjonsremmene i siden for å redusere volumet.

- Passer barn 110-150 cm
- Justerbart hoftebelte: 50-110 cm
- Justerbart brystbånd
- Masser av praktiske rom
- Reflekser

Brukerlengde: 110–150 cm
Hoftebelte: 50–110 cm
Vekt: 825 g
Volum: 24 L

Materiale: nylon 840D ballistic, polyester 600D
  • Artikkel nummer L-0037003-1016
  • Sikkerhet

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.