BabyBjörn Reiseseng inklusive overtrekkslaken, Sølv

Legg til i ønskelisten
Pris fra 2399 kr 2399 kr
Til kassen
På lager
Leveres innen 1-5 arbeidsdager
BABYBJÖRN Reiseseng Light er den perfekte sengen å ta med på reisen. Den veier kun fem kilo, og du setter den opp i en eneste bevegelse. Den tilhørende transportvesken er like smidig som en vanlig veske. Lettere enn dette blir det ikke å sove borte med små barn.

De hendige håndtakene på transportvesken gjør den like smidig å ta med seg som en vanlig veske. Reisesengen har en gjennomtenkt design og tar lite plass i rommet. Settes opp i en eneste bevegelse. Når den ikke brukes legger du den enkelt sammen og transporterer eller oppbevarer den i vesken. Den solide madrassen sørger for at reisesengen står stødig på gulvet. De innoverhellende veggene skaper en lun følelse, og reisesengens myke stoffer er behagelige mot barnets hud

Tekstilene nærmest barnet er testet og godkjent i henhold til Øko-Tex Standard 100, klasse 1 for babyprodukter. De er garantert ufarlige for barns ømtålige hud og kan ikke fremkalle allergier.

Mål:
Madrass: 60 x 105 x 4 cm
Utfelt posisjon: 82 x 112 x 64 cm
Sammenlagt posisjon: 60 x 49 x 14 cm

BABYBJÖRN Overtrekkslaken til Reiseseng Light er et overtrekkslaken i myk økologisk bomull. Det er glatt og behagelig for barnet ettersom det er formsydd etter madrassen.

BABYBJÖRN Overtrekkslaken til Reiseseng Light er lett å ta av og på og vaskes i maskin, 60 grader. Godkjent i henhold til Øko-Tex Standard 100, klasse 1, d.v.s. garantert fritt for skadelige stoffer. Stoffet er ufarlig for barns ømtålige hud og kan ikke fremkalle f.eks. allergier.

Passer til madrassen i BABYBJÖRN Reiseseng Light.
  • Artikkel nummer 152121
  • Sikkerhet

Leveranse
Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping