Varme og behagelige vinterstøvler fra Reima som holder barnets føtter varme og tørre i vinter. Støvlene er laget i semsket skinn og tekstil med forseglede sømmer som ikke slipper inn vann. Innsiden er kledd i myk og isolerende fleece, og innersålene i filt kan tas ut og luftes ved behov. Skoene er av høy modell og er utstyrt med borrelåslukking og refleksdetaljer.

- Vanntett yttermateriale
- Vanntette sømmer
- Fleecefôr
- Uttagbare innersåler i filt
- Glidelås
- Refleksdetaljer

Materiale
Overdel: semsket skinn og tekstil
Yttersåle: termoplastgummi

Tips!
En skostørrelse avgjøres av innermålet. For å finne riktig størrelse til ditt barn kan du måle barnets fot. Legg et papir mot en vegg, og plasser barnets hæl mot veggen. Pass på at barnet har jevn vekt på føttene og ikke lener seg mot veggen. Lag en markering på papiret der foten er lengst. Mål så med linjal fra papirets kant til markeringen, så har du barnets mål.

Barneføtter vokser fort, og da kan det være bra å kjøpe et par sko som er litt større enn barnets føtter. Legg til omtrent så mye når du velger sko:
Sandaler: 10-15 mm
Støvler: 15-20 mm
Spasersko: 10-15 mm
Joggesko: 10-15 mm
Vintersko: 15-20 mm
Lær-å-gå-sko: 15 mm
Tøfler: 10-15 mm

Omtrentlig tilvekst av barneføtter:
1-2 år: 20 mm/år
2-3 år: 15 mm/år
3-11 år: 10 mm/år
  • Artikkel nummer L-0038899-1008

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.