Reima Reimatec®, Vinterjakke, Regor, Flame red

(1)
SALG - Pakkepris 40% Pris fra 900 kr 1499 kr På lager
Till kassen
  • Artikkel nummer L-0036556-1011
  • Sikkerhet
  • Material 15.000 mm Polyester
Reimatec® Regor holder barna varme og tørre i skibakken. Det slitesterke materialet er vindtett og har teipede sømmer som blokkerer fukt. Jakken er vanntett og har evnen til å puste, noe som gjør at barnet holder en behagelig temperatur også ved fysisk aktivitet. Den avtagbare hetten beskytter mot kjølige vintervinder og løsner automatisk fra festet om den skulle sette seg fast i noe. Modellen har også en ReimaGO®-lomme med plass for en ReimaGO®-sensor som måler barnets aktivitet. Barnet kan så se resultatet av dagens fysiske aktivitet i Reima-appen. Reimatec® Regor har dessuten andre praktiske funksjoner for skibakken som lomme for skibriller, heiskort samt snølås i nederkanten.

- Vannsøyle 15 000
- Pusteevne 7000 (g/m2/24 h)
- Teipede sømmer
- ReimaGO®-lomme
- Justerbar i nederkant ved ermeslutt
- Snølås
- Avtagbar hette
- Lommer med glidelås
- Lomme for skibriller, heiskort og innerlomme


Materiale: 100 % polyester, polyuretan overflatebehandling
Fôr: 100 % polyester (Reima Soft Loft Insulation), vattering 140 g

Vaskeråd: 40°C, vaskes separat med innsiden ut, lukk glidelås og borrelås, bruk ikke blekemiddel eller tekstilskyllemiddel, kan tørkes i trommel eller skap.

Anmeldelser

  • 0 personer syns den her anmeldelsen var nyttig

    God kvalitet

    Jeg liker at jakken er i god kvalitet, den er vanntett og kan brukes både når det snør og når det regner. Tror den er normal i størrelsen, men i hvert fall ikke stor i størrelsen. Lett, myk og behagelig jakke. Fargen samsvarer med bildet.

Skriv din anmeldelse

For øyeblikket går det ikke å anmelde produkter