Reima Reimatec®, Skalljakke, Aragosta, Denim Blue

Legg til i ønskelisten
Til kassen
Ikke på lager
Aragosta fra Reimatec® er en praktisk og funksjonell jakke for vår- og høstklima. Jakken er produsert i vann- og vindtett polyester med pusteevne, noe som har en ventilerende effekt. Dette skaper en god komfort også når barnet blir varmt og svetter. Den avtagbare hetten har en innside i mesh-nett og en elastisk kant. Jakken er utstyrt med en sikker hette som løsner av seg selv om den skulle sette seg fast i noe. Reimatec® Aragosta har en frontglidelås som gjør at du og barnet heretter kommer til å slippe vanskelige glidelåser som setter seg fast halvveis. Samtlige sømmer i jakken er teipede for å hindre vann fra å gå inn i materialet.

- Vanntett (vannsøyle 5000 mm)
- Materiale som puster (3000 g/m2/24h)
- Slitestyrke 5000 omdr.
- Sikker, avtagbar hette
- Regulerbare ermeslutt
- Glidelås som ikke setter seg fast
- Lommer med glidelås
- Teipede sømmer

Materiale: 100 % polyester

Vaskeråd: Vaskes separat med innsiden ut. Lukk glidelåsen og borrelåsen. Bruk vaskemiddel uten blekemiddel. Bruk ikke tekstilskyllemiddel. Ta ut plagget fra maskinen etter avsluttet program for å unngå fargeforandringer. Tørkes i romtemperatur.
  • Artikkel nummer 205084
  • Sikkerhet
  • Material Polyester

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.