Pute Ergonomic, 6-24, i 100 % naturlig lateks fra BabyTemp. BabyTemp skaper naturlige forutsetninger for barnets søvn og fokuserer på sikkerhet, kvalitet og omtanke.

Pute i 100 % naturlig lateks:
Naturlig lateks har mange gode egenskaper som gjør det til et utmerket valg i puter og madrasser. Naturlateks har en åpen cellestruktur som medfører at det puster og fører bort overskuddsvarme. Med en evne til å forme seg etter kroppen bidrar det til å holde en god sirkulasjon rundt kroppen samtidig som det gir en fantastisk sovekomfort. Naturlateks virker trykkavlastende og oppleves mykt, men tåler høy belastning og har en lang levetid. Dessuten er naturlateks smussavstøtende og hemmer tilveksten av bakterier og midd, noe som gjør det bra å bruke nettopp i soverom der det er viktig å ha et godt og sunt miljø.

Trekk i Tencel:
BabyTemp trekk er et formsydd trekk som tres over puten og kan beskrives som mykere enn silke, svalt som lin og mer absorberende enn bomull. Spesielt for Tencel er dens gode egenskaper når det gjelder fukttransport og fuktgjennomslipping som gjør at komfortnivået heves ved søvn.

Materiale fyll: 100 % naturlig lateks
Materiale trekk: Tencel
Mål: 36 x 18 x 4 cm
Vaskeråd: maskinvask på 60°C (for å ta godt vare på produkter i Tencel anbefales vask i vaskepose for å redusere slitasje på fibrene)
  • Artikkel nummer L-8081178-0000
  • Sikkerhet
  • Material Bra valg Øko-tag

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.