Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Outlet – Barnerom

Å innrede et barnerom kan bli ganske dyrt, spesielt når du skal kjøpe barneseng, møbler, plass til oppbevaring og andre innredningdetaljer som gjør rommet koselig og gøy å leke i. For barnet er det dessuten gøy å få noe nytt – noe eget – til det nye rommet sitt.

Men du kan tjene tusenvis av kroner på å gjøre kloke kjøp. Og nettopp kloke kjøp har vi samlet her i vår salgsavdeling. Vi har alt til barnerommet, til nedsatte priser og bra rabatter. Skal du kjøpe innredning til gutte- eller jenterommet synes vi du skal begynne i vår outlet. Her kan du gjøre virkelige varp!

Under hvert produkt ser du hvor mye rabatt du får. Ofte har du mellom 10 og 20 prosent nedsatt pris, men iblant kan du få enda bedre priser. Ta en kikk, velg noe som barnet kommer til å like, og bestill varene direkte på nettet.

Salg på innredning og detaljer for barnerom.

Som sagt finner du det meste av både møbler og innredning her i vår outlet. Hos oss kan du finne alt som trengs til barnerommet, men la oss nevne noen av våre egne favoritter.

Plass til oppbevaring er en viktig del av barnerommet. Ting og tang havner rundt omkring på gulvet når de ikke har sin faste plass. Derfor anbefaler vi deg å ta en kikk på våre oppbevaringløsninger, både i form av kommoder og oppbevaringsbokser. Legoboksene våre er veldig populære, og er ofte på tilbud.

Et annet populært produkt er reisesengene våre. Vi har stort utvalg og du kan ofte finne billige senger her i vår outlet. Leter du etter et bestemt møbel eller en bestemt innredningdetalj, kan du navigere i menyen øverst på siden. Der finner du belysning, stoff, tapeter og alle slags møbler for barn.

Felles for alle produktene er at prisene er billigere enn normalt.

322 produkter
322 produkter