Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Outlet – Produkter for barn og baby

Når man får et nytt familiemedlem, er det mye som skal kjøpes inn. Du har kanskje behov for barnevogn, barnesete til bilen, babycall og andre produkter som forenkler livet med en baby. Og alle som har gjort disse innkjøpene vet at det kan bli veldig dyrt.

Da kan det være en god idé å besøke vår outlet. Her har vi det meste du trenger med et barn i familien, til priser du kommer til å ha problemer med å finne andre steder. Uansett hva du skal kjøpe, anbefaler vi at du tar en titt på salgsavdelingen vår først. Det kan du spare tusenvis av kroner på.

Under hvert produkt ser du hvor mye vi har satt ned prisen. Du kan finne varer til halv pris, samtidig som ordinærprisene våre ofte slår butikkenes priser!

Salg på barneprodukter – varene våre

Som sagt har vi det meste av det som trengs hos en barnefamilie. For eksempel har vi billige barneseter til bil fra noen av de høyest ansette merkene som finnes på markedet. Bestill direkte på nettet og du vil tjene hundrelapper på stedet.

Om du trenger barnevogn, har vi også et stort utvalg av disse her i salgsavdelingen. Du finner kombivogner, duovogner, sportsvogner og bagvogner, i tillegg til reisebager og annet tilbehør. Varene er alltid nedsatte, med gode rabatter.

Gå til riktig kategori i menyen lengst oppe på siden. Der finner du også stoler og babycaller, produkter for amming, tutteflasker, sikkerhetsutstyr og mye mer. Helt enkelt har vi gode, billige produkter for småbarnsfamilier.

287 produkter
287 produkter