Belly Bandit Original magestøtte, Svart

Legg til i ønskelisten
Til kassen
Ikke på lager
Belly Bandit er designet av mødre for mødre, spesielt for å brukes i tiden etter graviditeten. Den hjelper til med å støtte magen og midjepartiet etter en fødsel og gir en raskere gjenoppretting av figuren. Belly Bandit fungerer også som en god støtte under amming.

Belly Bandit er et mykt belte som gir en fast støtte for mage, rygg og ben. Gjennom borrelåslukkingen kan du selv regulere størrelsen og dra til mer alt ettersom. Kan brukes fra første dagen etter fødsel og anbefales å bruke i cirka 6-8 uker, men kan brukes lenger ved behov. Er også en perfekt støtte etter keisersnitt.

Du velger størrelse utfra det midjemålet du forventes å ha etter at barnet er født. En tommelfingerregel er at midjemålet etter fødselen pleier å være rundt det samme som du har i åttende måned. Rett før fødselen kan du trekke fra 7.5-12,5 cm fra ditt nåværende mål når du velger størrelse. Etter fødselen gjelder det virkelige midjemålet.

X-Small = 71-83 cm
Small = 84-95 cm
Medium = 96-111 cm
Large = 112-126 cm
X-Large = 127-145 cm

Er du på grensen mellom 2 størrelser anbefales å velge den mindre for å unngå at din Belly Bandit blir for stor altfor raskt. Det beste er å ha så mye som mulig av borrelåsen igjen i begynnelsen av bruken for så å kunne dra til ettersom målet minsker!
  • Artikkel nummer L-8075778-1001
  • Sikkerhet

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.