Belly Bandit Original magestøtte, Svart

Legg til i ønskelisten
Til kassen
Ikke på lager
Belly Bandit er designet av mødre for mødre, spesielt for å brukes i tiden etter graviditeten. Den hjelper til med å støtte magen og midjepartiet etter en fødsel og gir en raskere gjenoppretting av figuren. Belly Bandit fungerer også som en god støtte under amming.

Belly Bandit er et mykt belte som gir en fast støtte for mage, rygg og ben. Gjennom borrelåslukkingen kan du selv regulere størrelsen og dra til mer alt ettersom. Kan brukes fra første dagen etter fødsel og anbefales å bruke i cirka 6-8 uker, men kan brukes lenger ved behov. Er også en perfekt støtte etter keisersnitt.

Du velger størrelse utfra det midjemålet du forventes å ha etter at barnet er født. En tommelfingerregel er at midjemålet etter fødselen pleier å være rundt det samme som du har i åttende måned. Rett før fødselen kan du trekke fra 7.5-12,5 cm fra ditt nåværende mål når du velger størrelse. Etter fødselen gjelder det virkelige midjemålet.

X-Small = 71-83 cm
Small = 84-95 cm
Medium = 96-111 cm
Large = 112-126 cm
X-Large = 127-145 cm

Er du på grensen mellom 2 størrelser anbefales å velge den mindre for å unngå at din Belly Bandit blir for stor altfor raskt. Det beste er å ha så mye som mulig av borrelåsen igjen i begynnelsen av bruken for så å kunne dra til ettersom målet minsker!
  • Artikkel nummer L-8075778-1001
  • Sikkerhet

Leveranse

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping