DrBrown Options Wide-Neck, Startkit for nyfødte, Blå

Legg til i ønskelisten
(1)
Til kassen
Ikke på lager
Den perfekte startpakken for nybakte foreldre. Pakken består av en Dr Brown's Options Wide Neck, tåteflaske samt en ergonomisk smokk med kjede og festeanordning.

Tåteflasken er utrustet med Dr Brown's Vent System. Det unike systemet består av en tåteflaske med en patentert innvendig luftventil som fjerner luftbobler og vakuum i morsmelken eller hvilken annen væske som helst. Når man bruker Dr Brown's Vent system så forhindres det at barnet svelger luft, det medfører at risikoen for mageknip og kolikkartede vansker minker markant.

Små barn lider ofte av magebesvær med gassdannelse f.eks. kolikk etter flaskemating, det er et av de vanligste problemene som foreldre har med små barn som flaskemates. Dr Brown er et av de mest meritterte merkene som ligger lengst frem i forskningen når det gjelder å eliminere luftbobler og vakuum i flasken. Flasken kan brukes både med eller uten Vent System.
  • Artikkel nummer L-8077659-0000

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.