Nyheter Barnesko

Her finner du alle våre lekre nyheter innen kategorien Barnesko. Vi har et stort utvalg som alltid passer sesongen, blant annet med trendy sko og tøfler.

Kan man ha for mange sko? For et voksende barn trenger man utallige sko. Som forelder gjelder å være oppmerksom og ofte kjenne etter så ditt barn har komfortable og riktige sko.

Den første tiden er det babysko som gjelder, små herlige saker som skal varme og beskytte de minste føttene.

Etter babyskoene er man klare for lære seg å gå sko, et par sko som foreldre pleier å spare på resten av livet. Dette er litt tynnere sko med en tynnere såle som lar barneføttene ha nærkontakt med gulvet, noe som hjelper for å lære å stå oppreist.

Når barnet har lært seg å gå så kommer det ene skoparet etter det andre. Barn vokser raskt og årstidene forandres flere ganger i året. Sandaler og løpesko på sommeren, etterfulgt av gummistøvler på høsten. Når høst blir vinter er det på tide å skaffe forete støvler eller sko som holder kulden borte. Noen ganger i året er det fest og da er det fint med et par pensko. På en dag med dårlig vær skal gummistøvlene plukkes frem igjen og man bare håper de fortsatt passer. På de varme hverdagene passer fine sneakers bedre enn noensinne. Vår blir til sommer og da kan et par flip-flops eller UV-sko på stranden være svært nyttig.

Som du sikkert allerede har skjønt så har vi veldig mange sko. Det har vi for at du som forelder bare skal trenge å komme til oss når dere trenger noe nytt.

La oss på Lekmer.no bli den eneste butikken for ditt barns voksende føtter!
(9 av 9 produkter)
Nyhet!

Gap Sh Tb Flip Flop Blue Camo

Pris fra 129 kr 129 kr
Les mer Til kassen
Nyhet!

Gap Sh Tb Flip Flop Surf Shark

Pris fra 129 kr 129 kr
Les mer Til kassen

Gap Gap Gltr Flipflop Neon Impulsive Pink

Pris fra 79 kr 79 kr
Les mer Til kassen

Gap Gap Gltr Flipflop Navy Uniform

Pris fra 79 kr 79 kr
Les mer Til kassen

Gap B Flip Flop Pure Red V2

Pris fra 99 kr 99 kr
Les mer Til kassen

Gap Disney© Minnie Mus ballerinasko

SALG - Pakkepris 30% Pris fra 223 kr 319 kr
Les mer Til kassen

Gap Slip-On joggesko i rosa med kanin

Pris fra 369 kr 369 kr
Les mer Til kassen
(9 / 9)