Lys opp og forgyll ditt barns rom med en sjarmerende, liten lampe formet som en stjerne fra A Little Lovely Company - det nederlandske og unike innredningsforetaket som ligger bak en rekke herlige lamper! Stjernen er like fin tent som slukket og er en hyggelig innredningsdetalj.

Du slipper alle forstyrrende ledninger ettersom lampen går på batterier og da kan plasseres hvor som helst i rommet uten problemer. Lampen lyses opp med en liten LED-pære i midten av stjernen. På den måten trenger du aldri å bekymre deg for at lampen skal bli varm eller overopphetet – en stor fordel for den med nysgjerrige små barn eller når stjernen brukes som nattlampe. Lampen er dessuten utrustet med en timer. Når timeren er aktivert, slukkes lampen av seg selv etter 15 minutter for å spare på batteriene. Stjernelampen finnes i tre farger; rosa, gul og mint. Mål: 14,5 x 5,5 x 13,5 cm
Materiale: BPA-fri PVC
Lampen går på 3 x LR44 batterier som inngår
Lampen er miljøvennlig
  • Artikkel nummer L-8082257-0000
  • Sikkerhet

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.