2-delt sprinkelbeskyttelse med knytebånd til bedside crib fra NG Baby. Designet med en ekstra avtagbar del som kan enkelt tas av når Bedside crib er plassert ved foreldrenes seng.

Sprinkelbeskyttelsen monteres enkelt rundt sprinkelsengen og forhindrer at barnet stikker ut ben og armer gjennom sprinklene. Sprinkelbeskyttelsen omfavner sengen og gjør at barnet ditt kan komme til ro uten å distraheres av forskjellige inntrykk i rommet. Materialet er mykt, og sprinkelbeskyttelsen utgjør en trivelig del av sprinkelsengen som kommer til å få babyen din til å trives. NG Baby Mood er en eksklusiv serie produsert i 100 % mykt lin i stilrene og duse farger. Lintøy har naturlige egenskaper og varmer når det er kaldt og svaler når det er varmt. Mood-kolleksjonen består av sprinkelbeskyttelse, sengehimmel, sengesett, lekerede og stellematte. Produktene finnes i seks farger å mikse og matche; Petrol Green, Dusty Pink, Ivory, Earth, Rose og Graphite Grey. NG Baby Mood gir den fineste kvaliteten til de aller minste!

Materiale trekk: 100 % lin
Materiale fyll: polyesterfyll
Mål lang del: 170 x 20 cm
Mål kort del: 90 x 20 cm
Vaskeråd: maskinvask 40°C, strekkes i våt tilstand
  • Artikkel nummer L-8081208-0000
  • Sikkerhet

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.