BabyTemp Madrass, Juniorseng, 70 x 160 cm

Legg til i ønskelisten
Til kassen
Ikke på lager
Madrass til juniorseng i 100 % naturlig lateks og madrasstrekk i tencel fra BabyTemp. BabyTemp skaper naturlige forutsetninger for barnets søvn og fokuserer på sikkerhet, kvalitet og omtanke.

Madrass i 100 % naturlig lateks
Naturlig lateks har mange gode egenskaper som gjør det til et utmerket valg i madrasser. Naturlateks har en åpen cellestruktur som medfører at det puster og fører bort overskuddsvarme. Med en evne til å forme seg etter kroppen bidrar det til å holde en god sirkulasjon rundt kroppen samtidig som det gir en fantastisk sovekomfort. Naturlateks virker trykkavlastende og oppleves mykt, men tåler høy belastning og har en lang levetid. Dessuten er naturlateks smussavstøtende og hemmer tilveksten av bakterier og midd, noe som gjør det bra å bruke nettopp i soverom der det er viktig å ha et godt og sunt miljø.

Madrasstrekk i Tencel:
BabyTemp Madrasstrekk er et formsydd madrasstrekk som tres over madrassen & kan beskrives som mykere enn silke, svalt som lin og mer absorberende enn bomull. Spesielt for Tencel er også dets gode egenskaper gjeldende fukttransport og fuktgjennomslipping som gjør at komfortnivået heves ved søvn.
Tencel®, er et naturlig materiale. Tencel® produseres av cellulose fra hurtigvoksende treslag, blant annet eukalyptus som dyrkes på holdbare skogsplantasjer. Produksjonsprosessen er skåndom for miljøet, og så mye som mulig resirkuleres og gjenbrukes. Det er grunnen til at Tencel® ble tildelt ”the European Award for the Environment” av EU samt OekoTex Sustainability Award.

Materiale fyll: 100 % naturlig lateks
Materiale trekk: tencel
Mål: 70 x 160 x 7.5 cm
Vaskeråd: maskinvask på 60°C (for å ta godt vare på produkter i Tencel anbefales vask i vaskepose for å redusere slitasje på fibrene)
  • Artikkel nummer L-8081182-0000
  • Sikkerhet
  • Material Øko Øko-tag

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.