BabyTemp Madrass, Juniorseng, 70 x 160 cm

Legg til i ønskelisten
Til kassen
Ikke på lager
Madrass til juniorseng i 100 % naturlig lateks og madrasstrekk i tencel fra BabyTemp. BabyTemp skaper naturlige forutsetninger for barnets søvn og fokuserer på sikkerhet, kvalitet og omtanke.

Madrass i 100 % naturlig lateks
Naturlig lateks har mange gode egenskaper som gjør det til et utmerket valg i madrasser. Naturlateks har en åpen cellestruktur som medfører at det puster og fører bort overskuddsvarme. Med en evne til å forme seg etter kroppen bidrar det til å holde en god sirkulasjon rundt kroppen samtidig som det gir en fantastisk sovekomfort. Naturlateks virker trykkavlastende og oppleves mykt, men tåler høy belastning og har en lang levetid. Dessuten er naturlateks smussavstøtende og hemmer tilveksten av bakterier og midd, noe som gjør det bra å bruke nettopp i soverom der det er viktig å ha et godt og sunt miljø.

Madrasstrekk i Tencel:
BabyTemp Madrasstrekk er et formsydd madrasstrekk som tres over madrassen & kan beskrives som mykere enn silke, svalt som lin og mer absorberende enn bomull. Spesielt for Tencel er også dets gode egenskaper gjeldende fukttransport og fuktgjennomslipping som gjør at komfortnivået heves ved søvn.
Tencel®, er et naturlig materiale. Tencel® produseres av cellulose fra hurtigvoksende treslag, blant annet eukalyptus som dyrkes på holdbare skogsplantasjer. Produksjonsprosessen er skåndom for miljøet, og så mye som mulig resirkuleres og gjenbrukes. Det er grunnen til at Tencel® ble tildelt ”the European Award for the Environment” av EU samt OekoTex Sustainability Award.

Materiale fyll: 100 % naturlig lateks
Materiale trekk: tencel
Mål: 70 x 160 x 7.5 cm
Vaskeråd: maskinvask på 60°C (for å ta godt vare på produkter i Tencel anbefales vask i vaskepose for å redusere slitasje på fibrene)
  • Artikkel nummer L-8081182-0000
  • Sikkerhet
  • Material Øko Øko-tag

Leveranse

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping