Red Castle Madrass, Cocoonababy, Str. 3, inkl. laken

Legg til i ønskelisten
(5)
Til kassen
Ikke på lager
Cocoonababy er utviklet i sykehusmiljø, opprinnelig for premature, for tidlig fødte barn. Legerne ble forbløffet over Cocoonababys positive innvirkning på spedbarnet og innså at dette er noe som også fullbårne spedbarn må få tilgang til. Forenkler overgangen fra et miljø i fostervann til livet utenfor livmoren. Kalles også for followuplivmor.

Spedbarnets hode ligger inntil madrassens hodeende. Dette inngir trygghet og har en beroligende effekt på babyen. Den fosterlignende stillingen som spedbarnet inntar i Cocoonababy har mange fordeler:
Mororefleksene, barnet rykker til og armer og ben spretter rett ut, minsker eller opphører helt i Cocoonababy. I livmoren ligger barnet sammenklemt i et redusert miljø. Utenfor livmoren skjer det motsatte, og det er dette som skaper de såkalte fritt fall refleksene.

Cocoonababy skaper et trygt og lunt miljø. Takket være madrassens ergonomiske utforming omfavner den barnet og motvirker på den måten Mororefleksene. Cocoonababy minsker risikoen for "flathead syndrome". På flatt liggeunderlag blir liggestillingen froskelignende med armene utstrekt på hver side av hodet. Spedbarnet stirrer enten i taket eller vender automatisk hodet til den siden fosteret var vendt i livmoren, dvs. samme side som på slutten av fostertiden. Liggestillingen blir fiksert. Cocoonababy minsker oppkastrefleksene takket være madrassens optimale helling. På flatt liggeunderlag åpnes magemunnen automatisk og har dermed negativ innvirkning på oppkastrefleksene. De sure oppstøtene vekker barnet, halsen blir irritert og mer mottagelig for sykdommer. I Cocoonababy kan babyen røre ved ansiktet sitt og suge på tommelen akkurat som i morens mage, og på den måten utvikle sine motoriske evner, øyehånd-koordinasjon. På flatt liggeunderlag er ikke dette mulig.

Det brede båndet over magen trøster, inngir trygghet og varme. Under madrassens trekk finnes en avlang avrundet pute som plasseres mellom barnets kne og rumpe. Med putens hjelp inntar babyen en fosterlignende stilling. Til forskjell fra memoryfoam, polyster kuler og gel madrasser som har en tendens til å fiksere barnet i en liggestilling, er tanken med Cocoonababy er den motsatte. Cocoonababy hjelper barnet å bevege hode og armer for å utvikle sine motoriske ferdigheter. Cocoonababy skal gi så mye bevegelsesfrihet som mulig. Cocoonababy forhindrer dermed at barnet inntar en stilling der den ene siden foretrekkes fremfor den andre.

Er utformet, testet og godkjent i samsvar med EU standard 2000164 per den 23 febr 2000.
Passer barn fra 2,8 kg til barnet selv kan rulle rundt og på egen hånd bytte liggestilling, dvs. ved ca 4 månaders alder.
Finnes også i mindre størrelse for premature barn.
Maskinvask: Trekk/laken og "tummy band". Økotex sertifisert materiale.
Trekk/laken kan kjøpes separat i Fleur de Coton i flere farger samt i 100 % organisk bomull.

Størrelse: 69 x 40 x 19 cm
Vekt: 1 kg
  • Artikkel nummer L-8003843-0000
  • Sikkerhet

Leveranse
Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping