Chicco Liteway - Best i test! Les mer på lenken lenger ned.

Populær paraplytrille fra Chicco som er smidig, kompakt og letthåndterlig med små, enkle forhjul. Trillen passer like bra i byen som i naturen. Vognen er enkel å legge sammen og veier kun 6,9 kg, perfekt til reisen.

Forhjulene er låsbare. Kalesjen er solid og kan brukes når det er kaldere ute, når det er varmere ute kan du ta av bakdelen og få et soltak.

Ryggstøtten justeres enkelt med en hånd og har flere stillinger helt ned til liggestilling, noe som gjør at vognen kan brukes fra nyfødt. Også fotstøtten er justerbar for at du skal kunne tilpasse vognen til barnet ditt slik at det sitter både trygt og komfortabelt. Trekket på vognen er avtagbart og kan vaskes.

Håndtakene er ergonomiske for den som kjører vognen og er dekket med et mykt sklifritt herlig materiale. Vognen leveres også med 5-punktssele.

Mål oppsatt: 46 x 87 x 103 cm.
Mål sammenlagt: 29 x 25 x 105 cm.

Ryggstøtte: 46 cm lang
Sete: 34 cm dypt
Total lengde ved liggestilling: 80 cm
Maksvekt: 15 kg

I Råd & Röns test av åtte forskjellige paraplysulkyer ble Chicco Liteway best i test i 2014. Også Smartson utnevner Chicco Liteway til best i test. Les mer om testen her.
  • Artikkel nummer N-1830-1
  • Sikkerhet

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.