Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Kjelker, snowracers og akebrett til barn i alle aldre

En av de aller morsomste og populære aktivitetene for barn i Norge er å ake. Når det er en riktig bra vinter med masse snø, da er det på tide å anskaffe kjelker til sesongen. En barnekjelke må være tilpasset slik at ditt barn kan ake selv på en sikker måte. Hos Lekmer.no finner du mange forskjellige i morsomme og smarte utførelser.

Se opp i bakken! Grunnen til at det er så populært å ake med forskjellige kjelker er på grunn av at det går fort og er spennende. Om du har et modig barn som liker fart og fres, da er eksempelvis en Stiga snowracer et perfekt og hurtig valg. Lett å dra opp bakken og med en gjennomtenkt flott design. Til og med det minste barnet kan følge med ut på snøvandring og vinterutflukter med et tilpasset akebrett. En varmepute og et sikkert drasnøre gjør akebrettet perfekt for den lille babyen å bli dratt etter foreldrene. Hos Lekmer.no finner du forskjellige akebrett og kjelker, både for små og større barn.

Mange barn synes å det er morsomt å prøve på litt forskjellige triks med sine snowracers. Når du velger hvilken du skal kjøpe, ta en som har twin-tip ski som forenkler for barnet ditt når det er på tide å gjøre triks, kjøre over ujevnheter og styre skikkelig. Eller hvorfor ikke velge kjelker som er utformede som en populær figur fra tv og film? Å suse ned den bratte bakken sammen med en favorittfigur gjør aketuren til en ekstra morsom vintersport for barnet ditt. Tenk på å sørge for at ditt barn har rett beskyttelsesutstyr. En hjelm er svært viktig i akebakken.

Leter du etter en sikker kjelke med ratt? Her hos Lekmer.no har vi mange forskjellige kjelker som passer barn i alle aldre. Kjør sikkert i vinterbakken med en kjelke fra oss.