Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Morsom lek i snøen - Tilbehør, utstyr og beskyttelse for vinterlek

Vinterlek handler om å kjøre utfor, gjerne i høye hastigheter. Det finnes ikke noe morsommere enn å måke sammen en haug, pakke sammen snøen og deretter seile over hoppet med en snowracer. For å få dette bra, kreves det kvalitetsprodukter som holder. Det finner du her.

Vi har et stort utvalg av vinterleker. Når den første snøen faller og det blir tomt i hyllene på lekebutikken, kan du alltid komme hit, bestille og få produktene hjem til deg.

Snowracers

Når du skal kjøpe en snowracer, bør du velge originalen. Stiga har produsert snowracers i årevis, og vi vet at de holder og har så høy kvalitet at de kan gå i arv. Skulle noe skje med en liten del, for eksempel en styrefjær eller en skru, kan du bestille reservedeler herfra.

På Lekmer finner du ulike typer snowracers fra Stiga – fra Curve King som er proffmodellen til Snowrunner som passer best for de mindre barna.

Akebrett og pulker

Vi har også et stort utvalg av pulker. Små pulker med høy ryggstøtte som passer fra barn i ettårsalderen, både for å dra og kjøre nedover bakker med.

For eldre barn har vi større, raskere pulker og til og med «gliders» som man enten ligger eller sitter på. Husk at dette er hurtige saker. Dessuten har vi tefat som er en skikkelig gammel klassiker og rumpeakebrett fra Stiga i høy kvalitet.

Sikkerheten først

Kjører man utfor, utsetter man seg selv for en viss risiko – slik er det bare. For å være sikker som forelder, bør man derfor kjøpe en bra, godkjent hjelm.

Vi har Stiga-hjelmer som bare koster noen hundrelapper. En billig pris for å være trygg i bakken.

41 produkter
41 produkter