Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Lek med vann - Leker og sikre UV-klær og UV-beskyttelse

Vann kan være den enkleste måten å gjøre barn glade på. Det er nesten for enkelt. Sett i gang en vannspreder, fyll et lite basseng eller gå ned til stranden og du er garantert et barn som løper rundt og plasker. Problemet er snarere det motsatte – å få dem til å slutte med leken når det er tid for det.

Her på Lekmer finner du et stort utvalg av vannleker. Alt du kan tenkes trenge når sommeren kommer.

Vannlek i hagen

Man behøver ikke engang forlate hjemmet for å oppleve morsom vannlek. Se på våre baljer og oppblåsbare bassenger – de holder lenger for å ha det morsomt hjemme. Fyll i vann og sleng ut noen spann og spader så kommer leken av seg selv.

Du finner også et stort utvalg av badehåndklær og morgenkåper som er koselige når leken er over.

Lek på stranden

Når dere er på stranden kan det, spesielt for de eldre barna som er i vannet mer på egen hånd, være morsomt med snorkel og maske. Det gir dem mulighet for å utforske vannet og det liv som finnes der. For en 11-12-åring finner nok ikke noe morsommere.

For de som ikke svømmer på egen hånd har vi en lang rekke flytehjelpemidler som for eksempel armringer. De gir de yngre barna en morsom svømmeopplevelse og gir dem en mulighet til å kjenne seg store.

Men husk: Om du enn er i hagen eller på stranden er solen sterk. Og det er midt på sommeren og midt på dagen at solen kan brenne deg på bare en halvtime. Er barnet uvant med sol er det viktig å beskytte seg med krem, eller enda bedre, klær.

Se på vårt utvalg av godkjente UV-klær. De gjør at du kan slappe av og vite at barnet ikke brenner seg og kan nyte av vannleken.

122 produkter
122 produkter