Lekmer logo
Lagerutsalg

Swimpy, UV-telt XL

209,40 kr
Ord. pris: 349 kr -40%
Antall igjen: Mer enn 10 Færre enn 10
(Veil. pris 349 kr)
365 dagers åpent kjøp
Kjøp nå og betal i mars
På lager
Visa butikslager

Romslig UV-telt i XL-størrelse fra Swimpy. Med 3 pinner som bærer opp teltet og 4 spikre for festing. En pose med håndtak medfølger som teltet kan bæres i. - UV-beskyttelse 30+ - Mål: 210 x 115 x 115 cm... Vis produktinformasjon

Romslig UV-telt i XL-størrelse fra Swimpy. Med 3 pinner som bærer opp teltet og 4 spikre for festing. En pose med håndtak medfølger som teltet kan bæres i.

- UV-beskyttelse 30+
- Mål: 210 x 115 x 115 cm
Raske leveranser
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt over 1000 kr

Produktbeskrivelse

Romslig UV-telt i XL-størrelse fra Swimpy. Med 3 pinner som bærer opp teltet og 4 spikre for festing. En pose med håndtak medfølger som teltet kan bæres i.

- UV-beskyttelse 30+
- Mål: 210 x 115 x 115 cm

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemerke:
Swimpy

Artikkelnummer:
34-9018

Tags:
UV-telt & UV-beskyttelse, 0-8 år, 301 - 500

Säkerhet:
Energy label ×

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse om produktet.

Swimpy Vis alle produkter

Beskytt barna mot solen med en Swimpy UV-drakt med barnas favoritter på. Klær fra Swimpy er laget for bad og lek og er derfor både slitesterke og bekvemme. Enten barna leker i sanden eller i vannet trenger deres følsomme hud å beskyttes mot solens UV-stråler. Med solbeskyttelsesklær trenger du hverken å bekymre deg for å solfaktoren skal slutte å virke eller for farlige stoffer. Leter du etter en fin UV-drakt barn eller andre tilbehør til ferien? Alle Swimpy UV klær, fra Swimpy UV-trøye til hatt og sko, kommer i fine og tøffe farger. Med et variert sortiment av forskjellige trykk blir det lett for deg og barnet ditt å finne deres favoritt. Blant tilbehørene finner du blant annet Swimpy armringer, UV-sko og solbriller. Et UV-telt er spesielt bra for de ekstra små. Swimpy har alt som trengs for å gjøre ditt barns tid i solen morsom og trygg. Materialene som brukes i klærne har sertifisert UV-beskyttelse så lenge klærne er hele. Selvsagt er de også helt frie for farlige stoffer. Med solbeskyttelsesklær fra Swimpy blir det både morsomt og sikkert å være i solen. Lekmer.no er stolte over hvor enkelt det nå er å kjøpe badeklær på nettet. Med morsomme motiv som Bamse, Disney Minnie Mouse, Disney Jake og sjørøverne, Disney Pixar Biler, for å nevne noen - finner barnet ditt lett sin favoritt! Bad- og UV-klær fra Swimpy har raskt blitt populære hos foreldre takket være sin fine og intelligente design. De beskytter barna mot solen uten at du trenger å utsette barnet ditt for unødige kjemikalier, gjennom den innebygde solfaktoren på 50+. Klær fra Swimpy blekes ikke av solen og tørker fort. Deres slitesterke materiale gjør at de klarer mange morsomme og aktive timer i vann og er bekvemme også når de er våte. Kjøp dem i sett eller miks og match etter behag!