Lekmer logo
Fri frakt

BESTWAY, Reservedel, Hydro-Force Flowclear Chlorinator

BESTWAY, Reservedel, Hydro-Force Flowclear Chlorinator BESTWAY, Reservedel, Hydro-Force Flowclear Chlorinator
1 299 kr
(Veil. pris 1 299 kr)
365 dagers åpent kjøp
Kjøp nå og betal i mars
På lager
Visa butikslager

Klorrengjører fra Bestway som produserer opp til 12 gram ren klor per time. Denne klorrengjøreren eliminerer skadelige bassengkjemikalier, er lett å bruke samt lett å vedlikeholde. Passer til alle Bestway Flowclear-pumper som pump... Vis produktinformasjon

Klorrengjører fra Bestway som produserer opp til 12 gram ren klor per time. Denne klorrengjøreren eliminerer skadelige bassengkjemikalier, er lett å bruke samt lett å vedlikeholde. Passer til alle Bestway Flowclear-pumper som pumper fra 3028 liter og oppover.
Raske leveranser
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt over 1000 kr

Produktbeskrivelse

Klorrengjører fra Bestway som produserer opp til 12 gram ren klor per time. Denne klorrengjøreren eliminerer skadelige bassengkjemikalier, er lett å bruke samt lett å vedlikeholde. Passer til alle Bestway Flowclear-pumper som pumper fra 3028 liter og oppover.

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemerke:
Bestway

Artikkelnummer:
58284

Tags:
Bassengtilbehør, 12-100 år, 1001 - 2000

Säkerhet:
Energy label ×

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse om produktet.

Bestway Vis alle produkter

Når temperaturen ute stiger i sommertider så er bad og vannlek det første som mange barn og voksne tenker på, og selvsagt skal man utnytte sommeren til det. Bestway for vannlek er produkter som gjør at dere som familie kan ha det gøy i sommervarmen og dessuten avkjøle dere. Lekmer.no er stolt Bestway forhandler og tilbyr mange av disse gledespredende produktene til deg og din familie. Med et Bestway basseng i hagen kommer barna dine til å kunne nyte sommeren på beste måte. Er det veldig varmt ute er et eget basseng godt å avkjøle seg i for både voksne og barn, og det er et praktisk komplement til stranden eller svømmehallen. Også de største modellene er enkle å sette opp og fylle, dere er snart klare til å hoppe i. Bestay swim doctor gjør at du kan holde styr på at badevannet er friskt og sikkert for barnet ditt å bade i. Bestway madrass er en bademadrass som er morsom og avslappende å bruke, sørg imidlertid for at den som bruker den kan svømme. Foruten basseng har Bestway en hel del produkter relatert til bad, eksempelvis badedrakter, svømmehjelpemiddel og oppblåsbare leker. Hos Lekmer.no finner du alt du trenger for å ha en herlig og svalende sommer med Bestways bassenger og badeprodukter. Kjøp et Barnebasseng på nettet hjemme i ro og fred og få produktene levert hjem. Vi har et stort utvalg online av både deres store og små bassenger, produkter for å kontrollere og regulere vannkvalitet og forskjellige morsomme leker for bad. Siden 1994 har Bestway produsert kvalitetsbassenger i forskjellige format som i dag gir glede og sommerunderholdning i 80 land. Å ha et Bestway basseng å bade i er ikke bare morsomt for barna, men også for de voksne i familien. Ha det gøy sammen med et basseng i hagen og lærer barna vannvaner. Det er enkelt å ha oversikt over barna i et eget basseng, samtidig som man kan velge en lite mindre modell for de mindre barna.